Hos Frederikshavn Multietniske Radio kan du se billeder og høre lydklip fra nedenstående arrangement:

Uddannelsesmuligheder efter folkeskolen

Frederikshavn Multietniske Forening inviterer til møde for forældre og deres børn i 6-10 klasse om børnenes uddannelsesmuligheder efter folkeskolen lørdag d. 6. januar kl 14 i foreningslokalerne i Danmarksgade 78,1 (indgang i gården bag Tele-Butikken)

Skolekonsulent N. Chr. Andersen og skolevejleder Peter Søby vil fortælle kort om krav til fremtidens arbejdskraft og de forskellige veje til uddannelse, samt besvare spørgsmål.

Dernæst vil en række unge med forskellige uddannelser fortælle om deres vej til deres nuværende uddannelse og job og videregive deres erfaringer og gode råd til børn og deres forældre samt besvare spørgsmål.

Panelet af unge består bl.a. af Kannan Ratnasinghan, student, civilingeniør, arbejder i udviklingssektionen hos Siemens i Pandrup, - "Selko" Selmedin Repuh, mekanikerlærling fra teknisk Skole(EUC), - Indira Ljubuncic, handelsskoleelev (HH), Esme Kalkan, social og sundhedsassistentuddannelsen og Amira Habul, pædagogstuderende, og mor. Herudover er nogle unge med andre uddannelser eller jobs også blevet inviteret.

Alle forældre og deres børn i folkeskolen og øvrige interesserede er velkomne fortæller Arne Hansen fra Frederikshavn Multietniske Forening, som håber på stor opbakning fra forældrene i en situation, hvor netop en god uddannelse som adgangsbillet til arbejdsmarkedet er forudsætningen for etniske minoritetsunges ligestilling og integration i samfundet.