Frederikshavn d. 20.10.03

 

Til kvindelige medlemmer af Frh. Multietniske Forening og andre kvinder:

 

Alle er velkomne til et

 

kvindemøde torsdag d. 23. oktober kl. 18-20,30 hvor

 

sundhedsplejerske Britta Olsson vil holde oplæg

 

omkring emnet ”sex og sundhed” .

 

Mødet foregår i Frederikshavn Multietniske Forenings lokaler i Danmarksgade 78,1

(over  Telebutikken men med indgang i gården bag Telebutikken).

 

 

Mødet kan også gerne være en anledning til at kvinderne selv fortsætter med at mødes om bestemte selvvalgte emner eller om hyggeaktiviteter  som man nu har interesse i.

 

Frh multietniske Forening har tidligere fået henvendelse fra AIDS-fonden i Danmark om at deltage i et AIDS-forebyggelsesprojekt, hvor man vil tage udgangspunkt i de etniske minoriteters egne præmisser (idet myndighederne har erkendt, at de etniske minoriteter her er ”forblevet en hvid plet på landkortet”, hvor man altså gerne vil skabe etnisk ligestilling). Frh Multietniske Forening er interesseret i at finde ud af , hvorvidt der er interesse for at arbejde videre sammen med - og med støtte fra - AIDS-fondens projektgruppe ? Og  da kvinderne normalt føler sig mest ansvarlige for familiernes sundhed  finder FMF  det relevant at henvende sig direkte til kvinderne  på mødet d. 23. oktober.

 

Tag meget gerne andre der er interesseret med til mødet  (og er det en mand der læser dette giv så venligst denne invitation videre til din kone.)

 

Spørgsmål kan rettes til

Anna Johnsen

(eller sekretær i Frh Multietniske Forening Arne Hansen, tlf. 98425542, post.@arnehansen.net )

Se mere om foreningens aktiviteter under http://www.arnehansen.net/index4.htm#3