28. november 2004

Foreningslokaler købes eller lejes.

 

Mindst 100kvm med 5-6 rum og spisekøkken,
2 toiletter med selvstændige adgange (fra korridor).
2 indgange udefra.
Beliggende i midtbyen, den sydvestlige midtby eller Hånbækområdet,
med antenneudsigt til Cloostårnet, busnærhed og P-muligheder.
Gerne i 2 etager, handicapvenligt, og med have

Henv. Frh. Multietniske Forening, tlf. 98425542, 22311594 eller post@arnehansen.net  

 

Foreningslokaler søges af Frederikshavn Multietniske Forening
Efter at huset på Højrupsvej smuttede står vi igen på bar bund.
Og et nyt kapitel i føljetonen om Frederikshavn Multietniske Forenings søgning efter nye foreningslokaler efter at Plan og miljøudvalgets byggetilladelse til Ejendomsselskabet Colosseum pressede os ud af de gamle lokaler.

Så snart bestyrelsesmedlemmer viser sig i byen bliver de spurgt af utålmodige medlemmer om vi snart får nye lokaler.

Der har kun været et par enkelte henvendelser på gentagne annonceringer i Lokalavisen og henvendelser til samtlige ejendomsmæglere i byen. Bl.a. var der et godt tilbud og med udsigt til Cloostårnet, blot lå det i Gærum. Og vi har fået tilbud fra Søndergade, som vi desværre bare må udelukke, da man så afskærer minoritetsredaktioner fra at sende radio derfra, fordi der er en støjkilde i området som går i udsendelserne . Og telestyrelsen kan åbenbart ikke løse problemet, som ud fra det geografiske område at dømme kunne passe med at det stammer fra Flådestationen. Men det er kun en hypotese, som vi gerne ser be- eller afkræftet.

Men hvorfor kan Frederikshavn Multietniske Forening ikke finde foreningslokaler, når der efter sigende er hundreder af tomme huse og lokaler i Frederikshavn? Hvem kan svare på det spørgsmål?

I Multietnisk Forenings bestyrelse troede man, at omtalen af behovet for foreningslokaler på forsiden af Nordjyskes lokalsektion ville inspirere folk med lokaler til leje eller huse til salg til at henvende sig spontant. Men måske har det , at Plan og miljøudvalget gav afslag til at lade rækkehuset på Højrupsvej bruge til foreningslokaler efter en enkelt nabos organisering af indsigelser - også skræmt andre der gerne ville sælge fra at henvende sig til Frederikshavn Multietniske Forening fordi det jo så nok ville være udsigtsløst?

Men Multietnisk Forening mener det SKAL lade sig gøre at finde foreningslokaler som basis for foreningens integrationsindsats i kommunen. Det må være en udfordring til hele byen.

I forbindelse med afslaget på Højrupsvej lovede Plan og Miljøudvalget da også at teknisk forvaltning skulle være behjælpelig med at finde foreningslokaler til os.

Frederikshavn Multietniske Forenings bestyrelse henstiller nu til sine medlemmer og sympatisører om at kigge i Lokalavisens boligtillæg med huse og til salg og at kigge under "Bolig udlejes" og så fortælle bestyrelsen, når der er noget der måske kan bruges?

Og kig endelig efter tomme forretninger, huse lejligheder og spørg andre om de kender tomme lokaler. Ideer efterlyses. Man kan f. eks klippe annoncen ud og vise den til bekendte. Og man kan opkopiere annoncen og bede om lov til a t sætte den op i forretninger alle vegne hvor man handler til dagligt.

Her følger så den annonce som kommer i Lokalavisen på onsdag og som også bliver lagt på Dialogs internetside www.arnehansen.net/dialog

Foreningslokaler købes eller lejes.

Mindst 100kvm med 5-6 rum og spisekøkken,
2 toiletter med selvstændige adgange (fra korridor).
2 indgange udefra.
Beliggende i midtbyen, den sydvestlige midtby eller Hånbækområdet,
med antenneudsigt til Cloostårnet, busnærhed og P-muligheder.
Gerne i 2 etager, handicapvenligt, og med have
Henv. Frh. Multietniske Forening, tlf. 98425542, 22311594 eller post@arnehansen.net "