d. 24. februar 2006

 

INTEGRATIONSPRISFEST for Lisa Sørensen d. 3. marts 2006 kl 19 i Th Bergsgade 6 i Frederikshavn

 

I Frederikshavn Multietniske Forenings nye lokalere i Th Bergsgade 6 får Lisa Sørensen på fredag d. 3. marts tildelt Integrationsrådets integrationspris.

 

Vi gengiver her Integrationsrådets annonce i Lokalavisen d. 22. marts  på side 53:

 

Integrationsrådet uddeler sin årlige integrationspris ved et offentligt arrangement i Multietnisk Forenings lokaler, Ths Bergsgade 6, 9900 Frederikshavn fredag den 3. marts 2006 kl. 19.00.

Modtager af prisen er Lisa Sørensen, Frederikshavn.

Arrangementet indledes med en velkomsttale v/Jytte Schaltz, medlem af Integrationsrådet - og uddeling af integrationsprisen foretages af Paul Rode Andersen, medlem af Integrationsrådet.

Aftenen krydres med sang og musik ved Vanggaard & From, og der vil blive serveret lidt godt til ganen.

Alle er velkomne til at deltage i denne festlige aften. 

Integrationsrådet.

 

Samtidigt glæder Frederikshavn Multietniske Forening sig til at kunne åbne sine døre for alle frederikshavnere i Ny Frederikshavn  for sammen at fejre FMFs tidligere og kommende samarbejdspartner Lisa Sørensen i FMFs nye foreningslokaler i Th Bergsgade 6 , som er beliggende lige bag Fona og med bilindkørsel fra Tordenskjoldsgade (overfor Nordjyske).

 Og det er altså på fredag d. 3. marts kl 19 der er fest for Lisa. Husk lige at tage hele familien og jeres venner med.

 

I Frederikshavn Lokalradios Dialog-program søndag d. 26. februar kl 18 på bl.a 106,6 og 103,5 MHz fortæller Lisa Sørensen om hendes forudsætninger for integrationsarbejde,  om hvad hun har lavet  og hvad der har inspireret hende –  også til at fortsætte.

Frederikshavn Multietniske Forening har nemlig med Lisa Sørensen som projektleder og med Sajo Bralic som projektassistent næsten fået grønt lys for et  integrationsprojekt : ”Løft livskvaliteten for minoritetskvinder og -unge og bliv integreret i det danske samfund og arbejdsmarked.” 

Lisa Sørensen fortæller om projektet som begynder fra 1. april og opfordrer allerede nu interesserede til at melde sig  på tlf 61713311 eller via post_lisa@hotmail.com

 

Radioindslaget kan høres på http://www.arnehansen.net/dialog/flygtninge/060223lisasoerensenpris64kbps.htm

 

Og af speciel interesse er en printvenlig udgave på adressen http://www.arnehansen.net/060224integrationsprisfestforlisasoerensen.doc , som man opfordrer interesserede til at printe ud i stor stil og bruger som løbeseddel til familie, venner og bekendte samt som opslag hvor der kommer mange potentielt interesserede.

 

Forslagsstillerens motivering for at tildele integrationsprisen til Lisa Sørensen kan læses på http://www.arnehansen.net/051107forslaglisashaintegrationspris.htm