Søren Krarup som demokratisk debattør?

 

Nu dirigerer Søren Krarup DR når han selv kan få lov at vælge og vrage mellem hvem han vil diskutere med jf i fredags hvor han ikke ville deltage i diskussion med hans folketingskollega Kamal Qureishi fordi han var under "Søren Krarups niveau". Hvorfor lader man ikke i stedet Søren Krarups stol stå tom, som tidligere har været praksis når de mægtige laver magtfordrejning?

 

Ønsker man et eksempel på Søren Krarups eget debatniveau    prøv på  http://www.arnehansen.net/dialog/flygtninge/050905Soerenkrarupgerner64kbps.htm 

at lytte ca. 102:20 min. inde til Søren Krarups reaktion på at en dansker med afghansk baggrund  spørger ham om ikke Dansk Folkepartis racistiske tiltag splitter befolkningen?

 

Kun den lokale DF-formands demokratiske mødeledelse reddede mødet fra at blive skandaliseret af Søren Krarup da han for et øjeblik måtte lægge øre til 3 velartikulerende nydanskere.

 

Herefter forstår man egentligt godt hvorfor Søren Krarup ikke tør mødes ansigt til ansigt med Kamal Qureishi. Det må være af frygt for at forløbe sig i det øjeblik hans racismes ofre vil få mulighed for nøgternt  at beskrive  virkningerne af hans partis tiltag.

 

Så vi må alle prøve at hjælpe Søren Krarup af med hans zenofobi ved at deltage på dansk demokratisk vis i hans møder når han kommer på egnen. Og blev endelig ved selv om I måske i begyndelsen oplever ham "under niveau". Vi må ikke svigte vores medborger, processer tager tid .

 

Arne Hansen, Sønderjyllands Alle 35, Frederikshavn

post@arnehansen.net