Modtaget d. 19.06.06 fra  Mahmoud Ghazvini <mkazvini@hotmail.com>

                        En iransk asylsøger hang sig på Hanstholm asylcenter!

I dag, mandag d. 19. juni hang den iranske asylsøger sig på sit værelse på Hanstholm asylcenter. Majid Samari var 37 år gammel. I fredags fik Majid Samari afslag på asyl i Danmark og han skulle sendes tilbage til Iran.

Majid forsøgte at begå selvmord en gang i sidste uge, men han blev reddet denne gang. Han blev efterladt til sig selv, selv om han havde forsøgt at begår selvmord en gang. I dag forsøgte han endnu en gang at begå selvmord og denne gang endte det med at han mistede sit liv!

Majid har efterladt sin kone og to børn i Iran.

Den umenneskelige danske asylpolitik, frugten for at blive sendt tilbage til det helvede, som asylsøgerne flygter fra, frygtelige forhold på de danske asylcentre, lange ventetid og uvidenhed om fremtiden er blandt de årsager, der ødelægger mange asylsøgere og deres børn i Danmark.

Mange asylsøgere, som hverken kan vende tilbage til hjemlandet eller har en chance for at begynde på deres normale tilværelse i Danmark ser desværre kun en udvej i deres tilværelse, nemlig at begå selvmord!

Majid er blandt de mange asylsøgere, som indtil videre har begået selvmord på danske asylcenter.

Den danske regering har med sin umenneskelige asylpolitik ansvar for Majids Samaris, og mange andre asylsøgeres tragiske skæbne.

Vi opfordrer alle danskere og indvandrer til at protestere intensiv mod den danske asylpolitik.

Organisationen for Iranske flygtninge

Mahmoud Ghazvini

Tel: 51603121

mkazvini@hotmail.com

www.bimarz.net