Integrationsminister siger: "Nej til 1000 FN-flygtninge, ja til flere frivillige".

-  Men vil de frivillige mon være udvisningsministerens "frivillige idioter"?

 

D. 4.07.06 Modtaget fra Nyhed fra Dansk Flygtningehjælp <iben@drc.dk>

 

Nej til højere kvote, ja til flere frivillige

Ved modtagelsen af de 14.257 underskrifter fra Dansk Flygtningehjælps kampagne 1000 flere flygtninge sagde Integrationsminister Rikke Hvilshøj nej til at hæve det årlige antal FN-flygtninge.

 

 

Rikke Hvilshøj er modstander af Dansk Flygtningehjælps og de knap 15.000 underskriveres forslag om at hæve antallet af FN-flygtninge:

 

"Danmark er jo et af få lande i verden, der har en aftale med FN om at modtage kvoteflygtninge, men vi lægger samtidig også vægt på at hjælpe flygtninge i nærområderne, hvor man jo kan hjælpe mange flere for de penge, det koster at hjælpe en i Danmark. Danmark giver flere hundrede mio. kroner til nærområder hvert år", siger Integrationsminister Rikke Hvilshøj.

 

Ministeren ser dog positivt på det engagement, som de mange underskrifter er et bevis på:

 

"Jeg synes, de 15.000 underskrifter beviser, at der er mange i Danmark, der gerne vil gøre en indsats for at hjælpe andre mennesker, og jeg håber, at nogle af underskriverne vil overveje at melde sig som frivillige i de netværk eller lektiehjælpsordninger, som Dansk Flygtningehjælp koordinerer. Der er ca. 3000 frivillige i dag, men der er altid brug for flere, der vil gøre en indsats for andre." 

 

 

Kommentar af ah:

 

Når man de sidste 14 dage har været involveret i at gøre Danmark opmærksom på det svineri af flygtningepolitik som Rikke Hvilshøj er bannerfører for og som har den konsekvens at afviste asylsøgere begår selvmord og sultestrejker sig ihjel af desperation, og bl.a. derfor  har sagt ja til at hjælpe  med at stable en underskriftsindsamling for en mere human asylpolik på benene, og i forvejen arbejder frivilligt med integrationsarbejde - ja så virker det altså som en fornærmelse , at man via DF skal have denne udvisningsministers "formaning" om at melde sig  som integrationsfrivillige  havde jeg nær sagt som "nyttig idiot" der altså påregnes at hjælpe ministeren med at realiserer regeringens ret umulige integrationspolitik, men samtidig bedes lukke øjnene for hykleriet med at det sker bag lukkede grænser senest dokumenteret ved Hvilshøjs blanke nej til de 14.000 underskrivere/frivillige, der ønskede 1000 flere FN-flygtninge.

 

Hvilshøj har åbenbart ikke skam i livet (ellers ville hun jo heller ikke være villig til at administrere Dansk Folkepartis menneskefjendske udvisnings og tvangsassimilations/diskriminationspolitik ).

Tror Rikke integrationsminister vi frivillige blot er en flok snobbede "frivillige idioter"  der bare er parat til at danse videre til de miserable mislyde fra  udvisningsminister Hvilshøjs afvisningsprogram ? Nej vi må sige klart fra nu inden programmet risikerer at blive udviklet  til en progrom!

 

mvh Arne Hansen, en tilfældig lokal indsamlingskoordinator for DF