D 1. august 2006

Fra Holger Lauritsen <holgerlauritsen@hotmail.com>

 

Møde hver dag klokken 16 på Chistiansborg Slotsplads for at støtte de sultestrejkende asylansøgere

 

I går, mandag d. 31. juli, var mindst hundrede mennesker mødt op på Christiansborg Slotsplads for at støtte de sultestrejkende og høre taler af Shariff Shoukri, Anne Marie Helger, Leif Bork Hansen m. fl. Samtidig forsøgte en flok demonstranter at trænge ind i DR's bygninger i Gladsaxe for at få dem til at dække sultestrejken, som nu har været i gang i 44 dage.

 

Dette store aktivitetsniveau er et tegn på, at befolkningen er ved at være vækket, og det er derfor blevet bestemt fremover at mødes på Chistiansborg Slotsplads klokken 16 hver dag, indtil asylansøgernes krav bliver gennemført.

 

Der vil blive talt og sunget, så politikerne og den indtil videre næsten tavse presse kan forstå, at en stor del af den danske befolkning ikke længere vil acceptere den skandaløse danske asylpolitik, der har som konsekvens, at asylansøgere sidder på ubestemt tid på de danske asylcentre og af og til ender med at tage deres eget liv.

 

Mød derfor talrigt op på pladsen. Det er nu eller aldrig, der skal handles, for asylansøgerne kan snart ikke holde til at sultestrejke mere. Alle indslag, taler og musik og velkomne. Kontakt Holger Ross Lauritsen (26 14 45 15, holgerlauritsen@hotmail.com)

 

Desuden er der på fredag en koncert på pladsen klokken fire. På mandag er der derudover en stor demonstration som vil gå forbi Slotspladsen, Flygtningenævnet, Udlændingeservice og den iranske ambassade. Der vil senere komme mere information herom.

 

 

(videresendt

Se også under http://www.arnehansen.net/index2.htm#2