D. 2.08.06 kl 20 Fra Holger Lauritsen < holgerlauritsen@hotmail.com  >

 

Pressemeddelelse onsdag d. 2, august 2006.

 

Fremmøde på Christiansborg Slotsplads

 

Grundet regnvejret var kun en fåtallig skare var mødt op på Christiansborg Slotsplads i dag klokken 16 for at støtte de sultestrejkende asylansøgere, og af den grund var der hverken taler eller andre indslag. Arrangørerne håber på flere deltagere i morgen og de følgende dage, hvor der hver dag vil være støttemøde på samme tidspunkt.

Fredag (ligeledes klokken 16) vil initiativet kulminere med en demonstration/koncert, hvor Anne Marie Helger, Annisette og andre vil optræde.

 

Sultestrejken er i dag gået ind i sin 45. dag, og medierne og næsten alle politikere er stadig lige tavse.  Det er derfor vigtigt at møde op på slotspladsen, især fredag, men også i morgen, hvor alle taler og indslag er velkomne (kontakt Holger Ross Lauritsen 26 14 45 15, holgerlauritsen@hotmail.com).

 

Tiden er ved at løbe ud. Det er nu eller aldrig, at der skal demonstreres mod den danske asylpolitik.

 

------

 

Videresendt med tilføjelse af hvad der set fra Frederikshavn er registreret i løbet af tirsdag d. 2. august udenfor Christiansborg Slotsplads:

 

Iranere sultestrejker i Kbh! Hva gør vi? Deltag i debatten om sultestrejken på Danmarks Radios hjemmeside:

http://www.arnehansen.net/060802debatbloggerDR-hjemmeside.htm

 

- Information til offentligheden om, at Hardy Hansen og Leif Bork Hansen vil gå til  Integrationsministeriet Holberggade 6, torsdag den 3. august kl.10  jf http://www.arnehansen.net/0600802moedeiint.mim.htm

 

Og Minister må se på sultende iranere, udtaler Elsebeth Gerner Nielsen udlændingeordfører, Radikale i en pressemeddellese d. om eftermiddagen d. 3. august jf http://www.arnehansen.net/060802gernerradpresmed.htm