Fra Mahmuoud Ghazvini d. 7.08.06

 

Protestdemonstration

 

imod den iranske politiske fanges død i det iranske fængsel!

 

Tirsdag d. 8. august 2006 kl. 16.30

Fra Svanemølle Station til Den iranske ambassade

 

Akbar Mohamadi var en studerende, som sammen med mange andre studerende blev arresteret i 1998 og efter deltagelse i en studenterdemonstration i Teheran.

Akbar Mohammadi havde først fået dødsdom men senere blev dommen ændret til 15 års fængsel.

 

Akbar mistede livet i fængslet mandag d. 31. juli imens han sultestrejkede til protest mod sin arrestration.

Ifølge hans medfanger var Akbars helbredstilstand meget dårligt, men han fik ikke noget lægelige hjælp i de sidste timer, hvor han for alvor havde brug for behandling. Akbars familie, som har set Akbars lig og fik ikke lov til at sende liget til en grundig undersøgelse med henblik på at få afklaret årsagen til Akbars død, siger, at der har været tegn på tortur på Akbars livløse krop.

 

Der sidder tusindvis af mennesker i iranske fængsler. Mange tusinder er indtil videre blevet henrettet eller stenet ihjel med ordre fra de islamiske domstole. Selv børn får dødsdom og bliver hængt i Iran.

 

Kom og vis din protest mod det islamiske regimets forbrydelser mod den iranske befolkning og mod fangerne i iranske fængsler.

 

Vi opfordre alle til at deltage i en demonstration, som Komiteen til forsvar for de politiske fanger i Iran har tilkaldt:

Tirsdag d.8 August kl. 16.30

Fra Svanemølle Station til den iranske ambassade Svanemøllevej 48

 

 

 

Det iranske Arbejderkommunistiske Parti – Hekmatist

www.hekmatist.com

 

Kontaktperson i DK: Mahmuoud Ghazvini

Tlf. 51603121

mkazvini@hotmail.com

 

Se også under http://www.arnehansen.net/index2.htm#2  om iranske asylsøgeres sultestrejke i Danmark fordi de ikke vil risikere samme skæbne ved de danske myndigheders deportation til Iran