22.09.2006 modtaget

 

Pressemeddelelse udsendt af foreningen Dansk Folkeempati (www.folkeempati.dk)

 

 

Dansk Folkeempati holder loppemarked til fordel for asyl-afviste børn

 

September 2006

 

Mangler du et antikt ur til stuen eller godt børnetøj til børnene? Så kig forbi foreningen Dansk Folkeempatis loppestand i KB-hallens loppemarked d. 30. september og 1. oktober. Hele overskuddet går til foreningens lommepengeindsamling for asyl-afviste børn. Du kan også få en snak med nogle af børnene selv i foreningens stand.

Lørdag d. 30. september og søndag d. 1. oktober sælger foreningen Dansk Folkeempati sammen med en gruppe asyl-afviste børn loppeting på loppemarkedet i KB-hallen (stand 80). Der er alt fra møbler, tøj til 60’er bestik og bøger. Alle penge fra dagens salg går til lommepenge til asyl-afviste børn, som bor på Center Avnstrup og Sandholm.

 

Foreningen Dansk Folkeempati blev stiftet som reaktion på de forhold, som Danmark byder omkring 1.000 afviste asylansøgere, heraf 200 børn. De lever afskåret fra det danske samfund år efter år på danske asylcentre. Foreningen indsamler lommepenge til børnefamilier, som pga. regeringens politik ikke modtager nogen form for kontanter og samtidig ikke har lov til at arbejde.

 

Bidrag til lommepenge kan indsættes på konto BG Bank 1551-1015-9040. Foreningen modtager også salgbare loppemarkedsting. 

 

Lommepenge-indsamlingen løber indtil videre frem til 1. juni 2007.

 

Læs mere på www.folkeempati.dk eller www.lommepengeindsamling.dk

 

Kontakt os gerne for yderligere oplysninger:

www.folkeempati.dk
Charlotte Blumensaadt, tlf. 2835 2361, chb@folkeempati.dk

Charlotte Gylling Mortensen, tlf. 2548 8995, cgm@folkeempati.dk

Pia Thomsen, tlf. 5125 3246, pit@folkeempati.dk