Modtaget fra Nadia Awwad d. 28.09.06

 

Vi er en nystartet oganisation med den mission at hjælpe flygtninge
 der er blevet borte fra deres familie og kære, med at genfinde hinanden.

Kære…

 

Jeg skriver til dig på vegne af Refugees United; en organisation stiftet for at skabe et centralt, anonymt netværk uden grænser. Et sted hvor alle der har mistet kontakt til familie og venner under krig og flugt kan genfinde deres kære.

I 2005 påbegyndte vi at hjælpe en afghansk dreng ved navn Mansour med at genfinde og sammensætte de brudte stumper af familieinformation han havde bestukket sig frem til i Pakistan. Inden vi fik ham sendt tilbage for at opsøge den menneskesmugler i Peshawar der var ansvarlig for hans families skæbne, havde vi prøvet alle traditionelle veje: Røde Kors kunne ikke hjælpe. EU kunne ikke hjælpe. FN kunne ikke hjælpe. Det eneste vi mødte var lukkede døre.

Ingen af de organisationer der eksisterede kunne rent faktisk gøre særligt meget. Det var besværligt for os som resourcestærke danskere; umuligt for en flygtning der har tabt tilliden, troen og evnen til at navigere gennem livet som vi. Hvorfor fandtes der ikke et online, centralt forbundet netværk? Hvorfor fandtes der ikke en søgemaskine der kunne skære alle mellemleddene fra, og skabe direkte kontakt mellem flygtninge?

Refugees United blev skabt med det ene formål at sikre fri og nem adgang mellem alle, der savner familie og venner. Det er nu muligt, med et enkelt klik, at finde mennesker troet tabt for altid. Det er nu muligt at svækkede, mistroiske og frygtfyldte flygtninge kan registrere sig under kendetegn eller kaldenavne og blive fundet af mødre og fædre, børn og søskende. Det er så simpelt, men vi har brug for dig! Vi har nu ført refunite.org så langt ud i livet vi har kunnet uden et egentligt økonomisk fundament - styrket af nogle fantastiske gode menneskers vilje til at hjælpe med at bygge dette monument og skabe en fremtid for dem der sidder tilbage uden. Men for at denne søgemaskine skal komme til sit ret, og blive en succés, er der behov for opbakning. Derfor er Refugees United Org. ved at blive registreret som en almennyttig forening så vi kan tiltrække de store fonde og sponsorer.

Dette betyder at vi SKAL have 300 medlemmer inden den første oktober. Intet mere, intet mindre.

 

Vi har brug for din hjælp, brug for at du melder dig ind! Brug for at du kommer til hjemmesiden og registrerer dig som medlem, brug for at du prøver at få alle du kan med i projektet!

Det koster kr. 200,- og vi håber du kan se fremtiden i dette og vælger at deltage for at give dine medmennesker en chance!

Klik her: http://www.refunite.org/?page=members  -eller kom til www.refunite.org  (andre sprog) og  "join us", enten personligt eller som firma.


De bedste hilsener,

 

Nadia Awwad, Christopher Mikkelsen og David Troensegaard.

 


www.refunite.org

 

15.12.2006

Help Refugees Reunite!

 

The struggle against uncertainty

Wars and natural disasters tear families apart and leave them behind with nothing but unanswered questions: Where is my sister, my father or my child? Are they safe? Are they far away or within reach?

 

Search engine enables refugees to reunite.

A dedicated refugee search engine, www.refunite.org, enables destitute people to reconnect with family while bypassing bureaucracy and borders. Refugees United Org. has developed this search engine, and is in the process of establishing an organization to spread the message across the globe.

 

We are 50 members short.

We are working on raising funds to carry out the project, but an important piece of the puzzle is still missing, and this is where we need your help! It takes 300 paying members to become a registered charity, and as we speak we are 50 members short. Activate the link below to sign up, visit our webpage or call us for further information.

 

Refugees United Phone: (+45) 7020 4181

 

 

http://www.refunite.org/?page=members

www.refunite.org

 

Kind regards

 

Refugees United Org.

 

Nadia Awwad, Christopher Mikkelsen and David Troensegaard.