Hør radioprogrammet Dialog på Frederikshavn Lokalradio tirsdage og onsdage fra kl 18-21                         

- eller når det passer dig på http://arnehansen.net/dialog/

Dialog orienterer om lokalt nyt og især om foreningsarbejde, frivilligt socialt arbejde, uddannelse og integration, men også bredt om lokal kultur og historie,  samt når der er behov for at stimulere den lokale demokratiske debat (jf transmissionen af byrådsmøder) , hvor den er udeblevet eller bør nuanceres, især hvis det drejer sig om udsatte medborgere typisk mindretal uden talerør. Desuden informerer Dialog supplerende og perspektiverende på nationalt og globalt plan om især emnerne flygtninge, ikkevoldelig konfliktløsning og bæredygtig fred.

Frekvenserne hvorpå man kan høre Frederikshavn Lokalradios Dialog-program er:

Frederikshavn og omegn: 106,6 MHz, Sæby og omegn: 97,4 MHz, Vendsyssel: 103,5 MHz, Skagen Antennelaug: 97,0 MHz og Sæby Antenneforening: 94,9 MHz.

Man kan streame Dialogs radioudsendelser fra http://www.vendsysselfm.dk/.

 

Om mandagen kan man se radioprogrammetwww.arnehansen.net/Dialogprogram.htm, (Tegn abonnement via post@arnehansen.net eller tlf. 30420818).

Eller se programmet på Facebooksiden ”Dialog på Frederikshavn Lokalradio”.

Ellers starter radioprogrammet  altid med en kort oversigt over aftenens program.

 Passer udsendelsestidspunktet dårligt og er man mere til internet så kan man altid fra mandag af  høre det nyeste  Dialog-indslag on-demand på nettet fra hovedmenuen www.arnehansen.net/dialog/ eller fra en af emne-menuerne  Fred,  Flygtninge-integration eller Lokalt. Husk at netradio kan høres alle steder hvor man er døgnet rundt og der er omkring 1500 Dialogudsendelser siden nov. 2004 at vælge imellem.

Tilbud fra Dialog på Frederikshavn Lokalradio: Lyttere med noget på hjerte er velkomne til at henvende sig på 30420818 og post@arnehansen.net; f.eks.med et praj om et emne og et interviewoffer hertil. Og det gælder især, hvis man også er interesseret i selv at bidrage til Dialogs sendeflade ved at låne en optager for f.eks. at interviewe relevante personligheder eller optage fra egne foreningsarrangementer eller skoleklasse mv.? Og allermest velkommen er du, hvis du selv har lyst til at prøve at lave radio om lokale (nationale eller globale) emner efter dine egne interesser?  

 

Interesserede kan læse mere om visioner for Dialog på http://www.arnehansen.net/170331Dialog-paa-FLR-Formaal,emner,maalgrupper.docx   

PS Dialog er en del af Frederikshavn Lokalradios sendeflade. FLR er igen en del af det tekniske sendesamvirke Vendsyssel FM jf www.vendsysselfm.dk/  som også består af  Frederikshavn Cultur & Musikradio. Opdateret d. 26.03.18  af Arne Hansen, Dialog.