Til TV-avisen
d. 25.10.08 kl 18,30
Vedr. jeres dækning kl 18,30 af Luk Lejren aktionen og demonstration ved Røde kors flygtningelejren i Sandholm

Er det ikke rimeligt og kutyme at lade hovedaktøren i en politisk aktion som I dækker få lov at forklare hvorfor man aktionerer ?
Fint med indslaget med parret fra bedsteforældre for asyl, men de fik ikke lov at fortælle om hvorfor de var der. Repræsentanten for Luk Lejren fik kun lov at snakke hegn. Og i øvrigt var det modparten der fik langt det meste taletid. Således lod man Chemnitz leder af Røde Kors asylafdeling få patent på at udtale sig om hvordan beboerne i Sandholm oplevede dagen. Er dette ikke partisk, når der især har været strid om hvad beboerne mente om aktionen og det især er Chemnitz Luk lejren kritikken er rettet imod fordi han som Røde Korsleder er med til at legitimere den stramme flygtningepolitik med bevidst dårlige forhold for asylsøgerne som er regeringens.? (Min oplevelse på baggrund af 22 års hjælp til asylsøgere) Man kunne have talt mere nuanceret ind over billederne om konfliktens kærne og ikke blot starte med hvor mange anholdelser der var og politirapporten.

 

Vi ved fra TV2 News at ifølge Luk Lejren-talsmand Phil Christensen så var man meget tilfredse med aktionens forløb bortset fra den meget tåregas.


Det står jo noget i kontrast til det billede I gav af, at det vigtigste var at få klippet et hul i hegnet. Idet Phil Christensen i TV2 News fik lov at forklare hvordan det var den stramme danske flygtningepolitiks med de mange umenneskelige aspekter man vil sætte fokus på ved at aktionere mod et centralt symbol udvisningslejren Sandholm som skulle afskrække flygtninge fra flygtningelande til at søge asyl i Danmark og derfor krævede at Røde Kors stoppede som entreprenør for statenen med at drive asyllejre, når man på den måde accepterede at lade sig misbruge til at regeringen brugte Røde Kors accept som legitimation på sin inhumane flygtningepolitik

Med venlig hilsen

Arne Hansen

Sønderjyllands Alle 35 9900 Frederikshavn post@arnehansen.net tlf 30420818

 

 

 

 

 

 

Tilbage til forsiden