Modtaget 12.11.08

Vi skal forsvare de kristne, danske værdier

 

Regeringens støtteparti, Dansk Folkeparti, fører sig frem som partiet, der vil forsvare de ”kristne, danske værdier”. Vi må så med rimelighed kunne forvente, at partiet selv bygger på de samme værdier”.

 

Jeg vil da gerne opfordre til, at DF’s medlemmer af Folketinget læser et bibelstykke hver morgen.

Det vil kunne blive en stærk, social inspiration, for gennem Det Gamle Testamente ved vi, at vi altid skal beskytte den fremmede, enken og den faderløse. Og Jesus taler om de udsatte små, ”disse mine mindste”. Hvad vi gør mod dem, gør vi mod Jesus selv.

Et forslag til obligatorisk morgenlæsning for alle, der ligesom Dansk Folkeparti vil forsvare de ”kristne, danske værdier” er 5. Mosebog kap.10, særlig linjerne: ”Gud…elsker den fremmede og giver ham føde og klæder. Derfor skal I elske den fremmede…”

Den gode danske tolerance og gæstfrihed er under pres. Den nuværende regering nedskriver til stadighed overholdelsen af internationale konventioner om menneskerettigheder (herunder børns rettigheder) og flygtningebeskyttelse; det er konventioner, Danmark har tilsluttet sig.

Men når en person eller et helt parti igen og igen påberåber sig ”de kristne, danske værdier”, så må vi som minimum forvente, at biblen med jævne mellemrum studeres. Og så er der ingen tvivl: Danmarks fremmedfjendske udlændinge- og flygtningepolitik er meget kritisabel.

Helt konkret betyder det, at den danske regering og dens støtteparti skal standse alle planer om at udvise irakiske asylansøgere til i bedste fald et krigshærget land og i værste fald til krig og borgerkrig. Lad os sammen forsvare de kristne, danske værdier og  byde de irakiske og andre flygtninge og asylansøgere velkommen her hos os! ”For Gud elsker den fremmede og giver ham føde og klæder. Derfor skal I elske den fremmede.”

 

Bodil Hindsholm Hansen,

Udbyneder Præstegård, 8970 Havndal,

medstifter af Præsteinitiativet

 

Hør også Bodil Hindsholm genfortælle sin tale ved demonstrationen ved Sandholm d. 25. Oktober 2008 på

www.arnehansen.net/dialog/flygtninge/081027bodilhtale64.htm

 

 

 

 

 

 

Tilbage til forsiden