Trampulinhuset -Trampolinehouse

 

D. 9. Marts 2009:

Se program: http://www.arnehansen.net/090227Trampolinhuset.pdf

 

Kære alle


Så er det snart søndag d. 15. marts kl. 12-15, hvor vi afholder den store ”How does the Trampoline House go permanent?” møde.

Vi er meget glade for, at så mange at jer allerede har sagt ja til at komme og være med. Vi har meget brug for jeres viden og råd i opbygningen af vores permanente Trampolinhus.

Mødet starter med en præsentation af Trampolinhuset, hvorefter fordeler vi os i mindre grupper. Hver gruppe forholder sig til ét af nedenstående temaer:

•    Den politiske dimension
•    Den juridiske dimension
•    Den finansielle dimension
•    Den sociale dimension
•    Praktikaliteter
•    Organisationen

Temaerne skal danne udgangspunktet for analysen af muligheder og udfordringer i etableringen af det permanente Trampolinhus. Emner som vi ved mange af jer har en stor viden indenfor. Vi håber I vil fordele jer således, at vi kan drage mest mulig nytte af jeres viden.

Jeg har vedhæftet vores invitationer og beskrivelse af projektet i tilfælde af, at I skulle have lyst til at genlæse nogle af detaljerne. Desuden kan jeg fortælle, at vi nu har haft åbent i det midlertidige Trampolinhus i fire dage, og det er gået over al forventning. Der har været fyldte lokaler på alle tidspunkter, med klar overvægt af asylansøgere og stemning har været helt fantastisk. Hvis I har mulighed for at komme forbi til nogle af vores andre arrangementer eller blot til en kop kaffe og et stykke kage er I meget velkomne og jeg er sikker på, at I vil gå glade herfra.

Men som sagt er debatten søndag d. 15. marts 12-15 med efterfølgende mad og åben mikrofon.
Adressen er Peder Skrams Gade 2

Venlig hilsen
på vegne af ADT og Trampolinhuset
Maja Moesgaard
Tlf. 29241050
E-mail: majamoesgaard@gmail.com

SE også interwiew med Morten Goll og billeder fra d. 5. Marts 2009 på www.arnehansen.net/dialog/flygtninge/090305mortengolltrampolinhus64.htm

 

 

Tilbage til forsiden