Long Distance Love

 

D 29.04.09 Fra Ove Rishøj Jensen <ove@edn.dk>

 

Kære Arne Hansen

 

Jeg skriver til dig, fordi jeg er programlægger på dokumentarserien SønDok i Cinemateket. Her sætter vi den 17. maj fokus på verdens flygtningestrøm med visningen af Long Distance Love.

 

Da Long Distance Love formegentlig vil have interesse for en stor del af dit radio- og internet kontaktnetværk, håber jeg at du har mulighed for at omtale visningen på din hjemmeside.

 

På forhånd tak for hjælpen.

 

Venlig hilsen

Ove Rishøj Jensen

EDN

 

-------------

 

 

SønDok præsenterer

Long Distance Love

 

Søndag den 17. maj kl. 14:30 i Cinemateket, Gothergade 55, København. Entré 25 kroner.

 

 

 

Long Distance Love er et stemningsmættet drama om flygtninge, globale daglejere og de menneskelige konsekvenser af at leve som illegal indvandrer med 3500 km på arbejde. Mød instruktøren i Cinemateket.

 

Alisher er 18 år og bor i republikken Kirgisistan med sin gravide kone. Som i mange andre af de tidligere sovjetiske republikker er der udbredt fattigdom og tårnhøj arbejdsløshed. Derfor må Alisher rejse til Moskva for at finde et arbejde og sende penge tilbage til familien.

 

Men i Moskva er der allerede titusinder af illegale indvandrere, der lever af underbetalt arbejde og under umenneskelige vilkår. Mens Alishers kone føder deres første barn i hjembyen Osh, kæmper Alisher en desperat kamp for at tjene penge og undgå at blive fanget af politiet.

 

Spørgsmålet er, om kærligheden kan overleve de hårde vilkår og afstanden på 3500 km?

 

Med 'Long Distance Love' har de svenske instruktører Magnus Gertten og Elin Jönsson skabt en billedrig og stemningsmættet fortælling om kærligheden mellem to mennesker, der lever med konsekvenserne af den globaliserede verdens flygtningestrøm. Det er en intens, "lille" fortælling, der har et stort ekko af de negative konsekvenser ved globaliseringen.

 

Instruktør Magnus Gertten vil være til stede ved SønDok-visningen for at svare på spørgsmål fra publikum.

 

SønDok online:

http://www.dfi.dk/cinemateket/Program/Filmbeskrivelse.htm?id=f21446

http://www.edn.dk/art.lasso?-token.skip=&na=200404&ndd=1286

 

SønDok kontakt: Ove Rishøj Jensen, EDN, ove@edn.dk, 3313 1122

 

------

 

EDN is a member-based organisation for professionals working with documentary film and television. EDN, initiated in 1996, has over 850 members from more than 60 countries. EDN is releasing DOX magazine & The EDN TV-Guide, organising pitching sessions, workshops and seminars as well as providing consultation for its members.  More about EDN - http://www.edn.dk/art.lasso?nn=1

 

--

Ove Rishøj Jensen
Web Editor/Film Consultant
ove@edn.dk
http://www.edn.dk/art.lasso?nn=1

EDN
Vognmagergade 10, 1
1120 Copenhagen K
Denmark
Phone: +45 3313 1122
Fax: +45 3313 1144

 

 

 

 

 

Tilbage til forsiden