Pressemeddelelse fra SF i Frederikshavn om forløbet af konstitueringsforhandlingerne

 Modtaget d. 19.11.09 kl 00:29 fra Paul R. Andersen PAAN@frederikshavn.dk  98428956

Pressemeddelelse

  SF i Frederikshavn har her til aften indgået en aftale med C og V - og uden DF, selv om Socialdemokraterne forsøger at mistænkeliggøre os ved at påstå det modsatte. Aftalen indebærer, at SF har fået alle sine ønsker indfriet mod at pege på Lars Møller som borgmester.
 
  Baggrunden er, at knap var blækket tørt på den aftale, vi i aftes indgik med SD, før Jens Hedegaard og andre Socialdemokrater undsagde den.
 
  Jens Hedegaard er tungen på vægtskålen i S-SF-samarbejdet, og med hans opportunisme kunne vi bestandig i de næste 4 år være usikre på, om konstitueringen holdt.
 
  Hertil kommer, at Erik Sørensen i eftermiddag bag om ryggen på SF og i dyb illoyalitet med S-SF aftalen har forsøgt at få Venstre til at indgå en ny konstitueringsaftale, som ville sætte SF uden for indflydelse de næste 4 år for at tækkes de socialdemokrater, som synes, at SF har fået for meget ved S-SF-konstitueringen. Det kunne vi ikke byde de 5000 vælgere, der har stemt på os, og derfor måtte vi handle hurtigt og forsøge at bryde Socialdemokraternes mulige koalition med V.
 
  Det lykkedes, og derfor er vi i SF tilfredse med, hvad vi har gjort. Vi har først forsøgt at lave en aftale med dem, der står os nærmest rent ideologisk, men da vi efterfølgende blev udsat for et bagholdsangreb, måtte vi gribe til den næstbedste løsning som force majeure.
 
Konklusionen er, at hele skylden for den mislykkede konstituering mellem S og SF hviler på Jens Hedegaards og Erik S.s' skuldre. De har optrådt helt uansvarligt.
 
  Socialdemokraterne er i øjeblikket uden styring og har helt mistet overblikket. Den ene hånd ved ikke, hvad den anden gør, og sådan nogen kan man ikke samarbejde med.
 
Paul Rode Andersen

(Videresendt
   

 

 

 

Tilbage til forsiden