De somaliske asylansøgere demonstrerer fra kl 10-17 i dagene mandag d. 13.12

og til og med torsdag d. 16.12. på Christiansborg Slotsplads i København

Fra: Gerd [mailto:gerdg@mail.dk]
Sendt: 12. december 2010 11:23
Emne: De somaliske asylansøgere demonstrerer på mandag fra kl. 10 på Christiansborg Slotsplads i København

 Kære Arne og BfA netværk

Vil I formidle nedenstående.

KH Gerd

 

De afviste somaliske asylansøgere fra Center Avnstrup, Kongelunden og Sandholm demonstrerer mandag torsdag (inklusiv), d. 13 - 16.12., fra kl. 10 – 17 på Christiansborg Slotsplads.

Formålet er dels at gøre politikerne og offentligheden opmærksom på somaliernes udsigtsløse tilværelse i centrene og dels knytte an til det danske samfund.

 

De føler sig om nogen som de glemte asylansøgere og henviser til Dansk Flygtningehjælpe hjemmeside, hvor man ved at klikke sig ind på landeoplysninger om Somalia kan overbevise sig om, hvorfor de ikke frivilligt skriver under på hjemrejse.

 

De demonstrerende somaliere er opmærksomme på at det i julemåneden kan blive svært at trænge igennem med deres budskab, men håber alligevel på interesse og tilslutning.

 

Deres talsmand er:

 

Liban Abdi Abanur

Somali Social Affairs in Denmark

Coordinator of Somali Social Affairs in Denmark

Mob. +45 71 393 777

Gulstavvej 7

5935 Bagenkop

Denmark

ssadenmark@gmail.com

 

 

Hør mere om baggrunden for at somaliske asylansøgere demonstrerer fra mandag d. 13.12 og hver dag til og med torsdag d. 16.12.

i tidsrummet kl 10-17 foran Folketinget på Christiansborg Slotsplads i København:

http://www.arnehansen.net/dialog/flygtninge/101213AliAbdiSomaldemo64.htm

 

I øvrigt Unikke Baggrundsoplysninger vedr. situationen i Somailia – dog af lidt ældre dato:

http://www.arnehansen.net/100116VagnR.STS-Somalia.htm

Om udviklingen i Somalia. Modtaget d. 16.01.10 Fra Vagn Rasmussen fra STS Danmark                                                                                                  

 

http://www.arnehansen.net/dialog/flygtninge/081031dfhandknsomalia64.htm

HØR Om Dansk Flygtningehjælps arbejde blandt somaliske børnefamilier, flygtet fra terrorkrigens somaliske slagskygge: Interview d. 31. oktober 2008 med Anders Knudsen fra Dansk Flygtningehjælp om situationen for Somalias 1 million flygtninge , hvad Dansk Flygtningehjælp gør, hvor værdifulde de indsamlede midler er for at kunne rykke ud hurtigt, samt om den brogede politiske situation, hvor de almindelige somaliere er blevet ofre for terrorkrigens sort-hvide slagskygger. Anders Knudsen arbejder for Dansk Flygtningehjælps projekter i Somalia bl.a at skaffe drikkevand og uddele mad fra suppekøkkener.                                                                                                                                                    

 

01.02.08  STS: Husk Somalia, den tredje front i Bush-administrationens internationale terrorkrig...ved antikrigsdemonstratinerne d 15. marts: http://www.arnehansen.net/080201vagnsomaliamedidemo.htm

 

HØR Interview d. 2. februar 2008 med Vagn Rasmussen fra den danske humanitære hjælpeorganisation STS International Solidarity . Vagn Rasmussen fortæller ud fra egne autentiske oplevelser i Somalia om Afrika i storpolitikken, som Læger uden grænser har som nr 1 et på sin top 10-liste over verdens mest oversete konflikter på trods af at den humanitære katastrofe måske er værre end i Darfur, måske fordi USA er ansvarlig for den ethiopiske angrebskrig mod Somalia i terrorkrigens navn:.                                                                                                   

http://www.arnehansen.net/dialog/fred/080202vagnrstssom64kb.htm                                                                                                                                                                                                Interview d. 2. februar 2008 med Vagn Rasmussen koordinator i STS International Solidarity.

 

Tilbage til forsiden