D. 18-02-2011 kl 16:04 modtaget fra Julka Murhula <juliam06@  gmail.com> (og lagt forsinket her d. 25.02.11)

 

Åbent brev til Dansk Folkeparti Hovedbestyrelsen

 

Til

Pia Kjærsgaard, Peter Skaarup, Kristian Thullesen Dahl, Søren Espersen, Martin Henriksen, Carl Christian Ebbesen, Steen Thomsen, Susanne Eilersen, Kenneth Kristensen Berth, Preben Elmenhoff, Bente Kronborg, Poul Lindholm Nielsen 

C/o Folketing på Christiansborg
Christiansborg

1240 København K

 

                                                                                                           København, den 19.01.2011                     

 

Vedr.: Åbent brev til Dansk Folkeparti Hovedbestyrelsen

 

1.      Begrundelse af dette brev:

Afslaget på tidsubegrænset opholdstilladelse som jeg fik den 26. november 2010 er hoved årsagen til, at jeg tilskyndede mig at skrive dette brev for at give Jer mine refleksioner og mit indtryk af Jeres udlændinge politik. Jeres politiske dagsorden som I dikterer, passer ikke med flygtninges, internationale aftaler samt FN konventioners realiteter. Jeg kan personligt ikke vente 17 år for at blive dansker og heller ikke indtil 2015 for at få permanent opholdstilladelse. Ved en lille beregning ifølge den nye love, kan jeg være dansk statsborger omkring 2020 (Disse to variabler afhænger af  min beskæftigelses situation. For at få permanent opholdstilladelse i 2015, skulle jeg have været i arbejde fra 01. 01. 2011. Så længe jeg ikke får fuldtidsbeskæftigelse 3 år fra i dag, kan jeg desværre kun drømme om at få den permanent opholdstilladelse i 2015. Dvs. -, at det er ikke sikkert, at jeg får det i 2015 og i 2020 fordi det afhænger af om jeg får arbejde med eller uden finanskrisen). På det tidspunkt vil jeg have boet her i landet i 17 år. Jeg har et liv som bør passes og derfor kan jeg desværre ikke bruge hele livet på at søge dansk statsborgerskab. Det er i dag man bør nyde det faktum at have den dansk nationalitet og ikke når man bliver gammel.

 

Jeg har besluttet mig for, at skrive til Jer fordi jeg mener, at det kunne være, at I ikke ved hvor skadelig Jeres udlændingepolitik er. Det kunne være, at I mener, at I gør det godt, I har ret, osv. men det er også vigtig, at I vide hvad vi tænker om Jer, om Jeres nye udlændingepakke, hvad vores opfattelse er, vores analyse af landets udlændingepolitik, hvad er vores reaktioner og hvordan vi ser vores fremtid i Danmark efter i kom til magten i 2001.

 

Jeg er sikkert på, at de synspunkter der findes i dette brev og kommer fra en flygtning, kan fungere som et spejl af Jeres farlige udlændingepolitik.  Det er derfor, jeg har taget mig mod til at fortælle Jer, hvad jeg tænker om Jeres udlændingepolitik og dens negative indvirkning på os, på landet og de onde påvirkninger, der forurener nogle europæiske lande.

 

2.      Min præsentation og baggrund:

Først og fremmest vil jeg præsentere mig: Jeg hedder Kalimira Mzee Murhula (mine nær venner kalder mig Julien). Jeg kom til Danmark onsdag den 21. Maj 2003 som FN-Kvote flygtninge. Jeg stammer fra DRCongo i Syd-Kivu provins og blev født i en by som hedder Bukavu. Jeg er far til 2 små og smukke drenge som blev født i Danmark i 2009 (Marcel YOBUSIME) og 2010 (Johan OGISHA). Jeg bor i København nu men da jeg kom til Danmark, blev jeg boligplaceret på Mors (Nykøbing M) i Jylland men flyttede herover fordi jeg ville videreuddanne mig. Jeg har en kandidat grad fra Roskilde Universitet.

 

Jeg er en intellektuel og som sådan, jeg laver analyser af hvad der foregår omkring mig og i verden. Jeg analyserer den globale politik, økonomi, internationale relationer, militære aspekter, magtkampe imellem store lande, juridiske og justits aspekter osv. Der har også været vigtig for mig at analysere det danske samfund for simple årsager: ” jeg bor her, og ved min ankomst havde jeg planlagte at tilbringe resten af mit liv i dette land”.  Men dag efter dag håbet om at dø i dette land, glæden at bo i dette land, glæden om at udvikle sig i dette land, glæden af at bo i et retsstat, glæden ved at bo i et vestlig og demokratisk land, glæden ved at bo i et frit samfund, som jeg havde da jeg kom i Danmark fordamper hver dag, når jeg ser det farlige sving dette land har taget i det sidste 10 år og stadig tager. Disse farlige svingninger er inspiration af et politisk parti, som det ovenstående nævnte leder og som er Dansk Folkeparti. Det er årsagen til, at jeg skriver dette åbent brev til Jer, i håbet om, at det kan bidrage og hjælpe Jer til at ændre denne farlige holdning, som I kører i dette smukke land, dette er hvis stadig har nogle menneskelige værdier, hvis I stadig har hjerter og ører til at lytte og høre andre folks meninger. Endelig, når man læser Jeres love, kan man ikke se hvor I adskiller vi flygtninge fra indvandrere. Jeg vil bede Jer om at skelne mellem flygtninge og indvandrere i Jeres udlændingepakke. Vi kan ikke længere acceptere at blive skadet bare fordi I blander flygtninge og indvandrere.

 

3.      beskæftigelsesindsats og integrationsindsats ikke betragtes:

Det undrer mig at konstatere, at min beskæftigelsesindsats her i landet blev nulstillet. Siden min ankomst her i landet i maj 2003, har jeg arbejdet i flere virksomheder herunder: Jesperhus Blomster Park (Mogens campingcenter), Gårdejer Jens Riis, Inventarcompagniet, Skamol A/S, Post Danmark, Dansk Røde Kors, Dansk Flygtningehjælp, Integrationsministeriet, Rigspolitiet, Tolkegruppen, frivillig-lektier hjælp ved Dansk Flygtningehjælp, Roskilde Universitet og det International Criminal Court in Holland i 1 år.

 

4. Alarm og generel bemærkning der kommer fra alle flygtninge:

 

I må ikke tro, at jeg er den eneste som er vred og skuffet over Jeres udlændingepolitik. Der er mange og måske alle flygtninge som ikke er enige om Jeres meninger og udlændingepolitik.        Jeg ved godt og I ved det også, at politik og magt gør folk skøre, urimelig, beruset, nogle gange arrogant hvis man ikke har eller vil ikke have begge fødder på jorden. Vi kender verdens politiske historie fra det gamle dage før middelalderlige indtil nu. Vi kender mange politikere som gjorde mange fejl bare fordi de holdte af magten. Magten kan korrumpere og misbruges. Det er praecist hvad vi oplever her i landet i det sidst årti. Tiden at, lave en fair evaluering af Jeres udlaendinge politik er kommet. Når man har flertal i folketinget, der er altid stor risiko for magt misbrug. Kan man begå nogle brølere i bagud af majoritet. Derfor har I begået masser af brølere på vegne af flertal vedrørende udlændingepolitikken her i vores land. Og det bør analyseres, det bør tales om, det bør rettes osv.

Siden 2001 har I vedtaget million af love mod udlændinge. Mange love blev vedtaget og håndhævet i en fart uden dybe refleksioner. Danmark har vedtaget flere udlændingelove end de fleste lande, der blev ramt af terrorangrebene i 2001. Man skulle tro, at Danmark ventede et gunstigt øjeblik, på en undskyldning, et alibi, en motiv for at gennemføre en historisk umenneskelig udlændingepolitik.

 

Formålet med dette brev er at vise Jer, Jeres ansvar for historien, at sige, at I har ødelagt dette smukke land ved at indsprøjte anti-udlændinge følelser, at fortaelle Jer hvordan I skaber had mod indvandrere, at vise Jer hvordan I prover at overbevise vælgerne, at vi flygtninge vi skaber vanskeligheder i det danske samfund, osv.

I lyver over for danskerne ved at forgifte vores situation i dette land for at få lov til at stramme lovene, skal I vide, at vi ikke kan lyve over foran historien. I skal være opmærksomme på, at sandheden er stædig og en dag ville de kommende generationer indse, at I har gjort mere skade end gavn over for udlændinge.

 

5.      Deres stramninger der knuser alt på sin rute selv Det internationale konventioner:

Siden I tog magten i 2001, I blev meget klogere på at stramme udlændingelovene. Det er uheldigt, at disse stramninger blev og ikke er foretaget i henhold til forordning af lovgivningen, men kun for at skade udlændinge og give os et hårdt liv i dette land. Denne nye udlænding pakke, I har vedtaget i løbet af et årti, er moderne former for slaveri, racisme, diskrimination, fremmedhad mv. Jeres stramninger formørker den moderne dansk historie. Disse nye udlændingelove er massive krænkelser af mindretallenes rettigheder, menneskerettigheder, og burde bekymre os. Med Jeres stramninger vedrorende tidsubegrænset opholdstilladelse og statsborgerskab, er Danmark stadig i FN’s konvention om borgerlige og politiske rettigheder. Med Jeres stramme udlændinge politik i hele Europa; hvilke gode eventyr eller historie skal vi fortælle vores børn, der blev født i Danmark? At vi blev ”lovligt” dårligt behandlet?

 

6.      En overraskelse der kommer fra et tidligere kommunistisk/ Sovjetiske land:

Andre lande skaber behagelige og uventede overraskelser i deres udlændinge og integration politik, men her hjem i Danmark, kommer der kun bitter overraskelser over for udlændinge skabt af Jeres udlændinge politik der er indført i det sidste10 år. I Polen, en protestantisk præst fra Nigeria, John Godson, 40 år gammel, blev valgt som medlem af polske parlament. Han bliver den første folketings medlem af afrikansk baggrund i Polen. Et land som for 20 år siden var en del af udemokratisk og kommunistisk blok har overhalede Danmark. Sverige har haft sin Svensk-afrikansk minister men her i Danmark disse politiske rettigheder er en del af den bevæbnet beton som Dansk Folkeparti bygger hver dag for at begrænse udlændinge menneskelig trivsel og udvikling her i landet. Det kan ses, at Polen har ændret sig meget i 20 år i forhold til udlændinge velfærd og udvikling end Danmark. Disse forandringer er positive og synlige. Et land med 38 millioner indbyggere, kun omkring 4.000 mennesker er afrikanere mod flere tusind der lever i Danmark. Der er mange lande hvor udlændinge politik er acceptabel, effektiv og beundringsværdige og har fremmet udviklingen af udlændinge men den dansk udlændingepolitik tyranniserer os så hårdt, at nogle gange man tror, at vi lever i Nordkorea eller under Hugo Chavez’s regime. Nye danskere med afrikansk baggrund kan ikke under Jeres magt og regeringstid drømmer om at sidde i folketing fordi Jeres udlændingepolitik er for at underkue og nedværdige flygtninge. Det er ligesom en døvstum drøms der aldrig kan blive realiseret, fordi den person ikke har mulighed for at udtrykke sig. Kan I sammen med mig konkludere, at Polens integrations politik er bedre end den danske? Kan vi konkludere sammen, med hensyn til politiske og borgerlige rettigheder, at Polen har nået et niveau som vi kan ikke nå i dag eller som vi ikke har nået i dag?

Når man kigger på tallene der står på Integrationsministeriets hjemside (nyidanmark.dk), kan man se, at dette danske samfund har forandret sig. Der bor nu 17.000 nydansker med afrikanske baggrund. Det er en positiv udvikling når man kigger på statikerne fra 30 år siden. Bekymringen er så stor fordi Jeres udlændinge-politik tager ikke højde og forsømmer den realitet. Politikken føres i landet spejler ikke denne multikulturalisme samfundet vi leve i. Der er ingen politik forslået af Jeres regering der fører en repræsentativ balance af udlændinge med afrikanske baggrund i samfundet.

 

7.      Regeringsskifte:

Danmark er nede og har brug for innovative ledere i stedet for høge, der ødelægger den politiske arena. Politisk historie lærer os, at diktaturet begyndte med varigheden i magt. Modsætninger og misforståelser, som vi nu ser i Deres flertal i folketinget gør det klart. Regerings koalition der blev grundlagt for at kvæle flygtninge nærmer sig sin ende.  Nedtællingen af Deres sammensværgelse mod os er startet.  Danmark har brug for nye bløde, visionære politikere og ikke Jer der tror, at landets løsninger er at stramme udlændingelove. Hvis jeg var befolknings talsmand, ville jeg foreslå et tidligt valg før november 2011. Vi er også mennesker som skal nyde vores rettigheder der er umistelige. Regeringer er skabt for at sikre lykke, at garantere lov og retfærdighed til befolkning men vi konstaterer i dag, at I gør det modsat over flygtninge. Al magt afhænger af samtykke fra dens befolkning, men vi udlændinge har været dårligt behandlet siden 2001.

I skal være opmærksomme på, at loven er den primær kilde til ret, men din nuværende lovgivning fratager os nogle af vores rettigheder. Vi kan ikke acceptere den nye udlænding pakke fordi den ikke blev grundlagt i et ideelt mål af retfærdigheden. Vi er imod Deres autoritære regering, uretfærdigheder begået mod udlændinge og (u)vilkårlige love

 

8.      Officiel udvisning:

Hvis I kigger på tallene fra integrationsministeriet, så giver det jo indtryk af, at der er nærmest ingen chance er for at få permanent opholdstilladelse i Danmark og derved heller ikke statsborgerskab. Det er et signal om, at vi er ikke mere elsket her i landet. Den nye udlænding pakke ligner en officiel udvisning.

 

9.      Lad os gå:

Jeres statistikker viser, at kun fire eller fem personer har fået tidsubegrænset opholdstilladelse siden regeringen strammede udlændingeloven før sommerferien i 2010. Der var mere en 900 ansøgninger men kun 5 ansøgere fik lov til at bo permanent i Danmark. Hvad tænker med disse afslag? Tror I, at Jeres stramninger ikke har nogen negativ virkning på os?  Lad os tage derhen hvor i andre lande der giver statsborgerskab efter kun 3 år (eller 5 år) bosættelse i landet..

 

10.  Udlændinge regler med pointsystem bør ophæves:

De nye udlændingeregler med et pointsystem, der trådte i kraft i juni 2010 som regeringen og Dansk Folkeparti har indført bør ophæves fordi det indeholder en masse uretfærdigheder mod udlændinge, mange subjektive regler, krænker menneske rettighederne, krænker etniske minoriteters rettigheder, overtræder internationale konventioner, har metoder svarende til dem, der blev anvendt under kolonialisme og slaveri, umenneskeliggøre udlændinge, fungerer som en undertrykkende metoder, og endelig er en skam for Danmark. Vi er ikke robotter heller maskiner, vi er bare mennesker ligesom Jer.

 

11.  Blind ambition om at stoppe indvandringen:

Indvandringen er så gammel som verden er. Derfor er det en blind ambition som I har at stoppe indvandring med strammeste lovgivning. Der ville altid komme folk til Danmark ligesom danskere ville altid flytte til andre lande. Det er ikke vi mennesker der har styr på migrationsstrøm men Gud der har skabt os og den verden vi lever i. Vi mennesker glemmer hurtigt historien. Så det er vigtigt at påminde Jer om: ”Har I glemt, at siden slutningen af Anden Verdenskrig i 1945, mere end 800.000 danskere havde besluttet sig, at bo i andre lande end Danmark. ” Havde det stået til Jer, at, de indvandrede modtaget med stammer love ligesom I gør med os her i Danmark? For millioner af år, mennesker indvandrede og udvandrede sig. Verden strammeste udlændinge politik, som  vi har i Danmark er en alvorlig trussel mod den solidaritet og venskab af planetens befolkninge.

 

12.  Tyranni mod os bør holdes op:

Hvis man ikke kan kalde Jeres udlændingepakke for tyranni, så ved jeg det ikke hvad man kan det kalde. Vi er mennesker selvom vi kom som flygtninge. Og vi har kun et krav. Dette krav er: at blive behandlet som mennesker i Jeres lovgivning. Tiden for undertrykkelse af mennesker, som er det I gør, er væk i vores moderne verden. Danmark behøver ikke at gå 500 år tilbage, men landets bør kigge på fordelene mangfoldighed og hvad udlændinge har medbragt sig. Denne kyniske politik skal stoppes og må give plads til en politik, der tager højde for menneskeheden af flygtningene. Vi kan desværre ikke acceptere længere en regering som har negativt ændret Danmark, så man tror nogle gange, at vi lever i Burma. Det giver ikke mening at frygte og flygte fra vores lande styret af autoritære regeringer for at falde i Danmark under Jeres magt udføre moralsk tortur overfor flygtninge.

 

13.  Clientelism”:

Det er helt ekstremt voldsomt hvad der skete med den 22 årig tolk med afghansk baggrund, Barialai Hassanzai. Det afslag han fik, har ikke kun vært ondt men også et tegn på et blind regime der ser ikke hvad vi laver i Danmark og for Danmark. Jeg blev så overrasket og chokeret den 01. 02. 2011 da jeg fulgte Breaking News fra TV2 News og hørte Dansk Folkepartis formand bad Integrationsministeriet om at kigge på de fleksible regler der kan gør, at den unge tolk kan få permanent opholdstilladelse. Jeg har også fulgt med i hvad vores Statsminister har udtalt  i forbindelse med den sag samt andre politikere har udtalt. Hvis Barialai Hassanzai får endelig tidsubegrænset opholdstilladelse i Danmark så ville alle få det. Jeg kunne se, at disse afgørelser I tager, er subjektive og uretfærdige. Det er ”favoritism” og ”clientelism”? Den famler politik og afprøvningsfejl politik, bør holde op.

 

14.  Vores politiske, borgerlige og demokratiske rettigheder i frit fald:

Med opnåelsen af først kommunal og regional valgret på 4 år for os udlændinge fra tredjelande der bor i Danmark er et klart tegn på regression på området af vores politiske og borgerlige rettigheder.

 

15.  Communautarism”:

I et land der hedder Danmark, der eksisterer to lovgivninger og eller to retssystemer. Et system der regulerer de indfødte (ægte danskere)og det andet der regulerer udlændinge. Det der eksisterer for  udlændinge bliver strammet hvert år men det for indfødte bliver det ikke. Hvordan kan man tale om et retfærdigt samfund? Et samfund af lige borgere? Et samfund med lige muligheder?

 

16.  De fri fanger og gidsler:

Udlændingepakke underskrevet i 2010 siger, at man skal kunne få opholdstilladelse inddraget i 10 år, hvis en flygtning vil rejse på ferie i hjemlandet. Loven fortsaetter at sige, at det gælder også selvom flygtninge har opnået permanent opholdstilladelse. Jeg vil bare understrege, at 10 år ventetid før få lov til at rejse i hjemland er en evighed ventetid. Som mennesker, har vi brug for at besøge og se fysisk vores familie. Opnåelsen af en permanent opholdstilladelse der indeholder hjemrejse forbud betyder ikke noget. Det ligner fuldstændig, at vi er i fængsel og eller vi er Jeres gidsler. Det er ikke fordi vi er flygtninge i Danmark derfor politikkerne bør bestemme det hele over vores live. Vi er i fængsel og vi er gidsler fordi vi ikke får lov til at rejse til vores hjemland ligesom andre flygtninge fra andre vestlige lande. I Canada og-, Belgien for eksempel, kan- man få canadiske nationalitet efter 3 år, og man få lov til at rejse til sit hjemland. Så nogle venner som er flygtninge der havde den sammen flygtnings status som mig i Afrika har vært i deres hjemland mange gange, mens vi der kom til Danmark er forbudt at rejse på ferie i hjemlandet inden 10 år. Vil Danmark sige, at de beskytter flygtninge bedre end andre lande? Jeg kender mange flygtninge venner som bor i Frankrig, Belgien, USA, UK, Irland, Australien etc. Vi kom til Vesten i samme periode, og de har rejst mange gange til deres hjemland. Men vi i Danmark kan desværre ikke tage til vores hjemland hvis vi ikke har fået en opholdstilladelse inddraget i 10 år. Vi er rigtige gidsler og er ikke noget. Danske politikere skal være klar over, at vi også har brug for at se familiens medlemmer, søskende-, og venner der stadig bor i hjemlandet. Vi er mennesker på lige fod med Jer, vi savner vores familier og hjemlandets netværk ligesom Jer; men I har strammet love af ondskabsfulde årsager. 10 år er en evighed. 10 år er et helt liv. Det er ikke kun her i Danmark hvor der er udlændinge der er meddelt asyl i Danmark for at sige, at fordi vi oplyste, at der risiko for forfølgelse ved en tilbagevenden til hjemlandet der tilskynde Jer til at stramme reglerne. Jeg synes, at reglerne om hjemmands rejse ikke bør blive strammet. I skal lade flygtninge vurdere selve sikkerhedenssituationen i hjemlandet. Der er ingen flygtninge der vil rejse til deres hjemland hvis han vurderer, at situationen er for farlig. Ventetid på 10 år er bare en overtrædelse af vores naturlig ret. 10 år ventetid er en strategi for at udrydde os og skære vores rødder. Det kan ikke lade sig gør fordi vi har en dobbelt kultur og dobbelt hjemlande. De to fungerer sammen og er ukrænkelig.

 

17.  Forvirrede politikere eller amatør politikere:

Jeg har også konstateret, at vedrørende Jeres udlændinge- politik, at I blander kål og gulerødder. I skal være opmærksomme på, at der er forskel imellem flygtninge og indvandrere. Og derfor bør reglerne være også forskellige. Vi er flygtninge, vi har forladt vores land uden vores vilje men indvandrere, har selv beslutte at komme til Danmark. Vi flygtninge, vi kan blive kaldt statsløse fordi håbet og chancen for at vende tilbage til vores hjemland er for lav. Men en indvandrer kan hele tide beslutte sig for at vende tilbage til deres hjemland. Derfor forstår jeg ikke hvorfor I har strammet reglerne også for flygtninge, både love til at få permanent opholdstilladelse og statsborgerskab?

Man stiller sig selv spørgsmålet, om I stadig har kendskab til De Internationale Konventioner, De Internationale Folkeret, FN's Mennerettighedserklæring, som Danmark har tilsluttet sig, er overtrådt, og etisk anstændighed og medmenneskelighed er forsvundet. Det gælder også det en europæiske Menneskerettighedskonvention når i Jeres udlændingepakke I forvirrer indvandrer og flygtninge, når I sætter os i samme bås

 

18.  At bytte sin arbejdskraft mod permanent opholdstilladelse (bytteudlændingepolitik):

Det er helt klart, at Jeres nuværende udlændingepolitik ikke længere tager hensyn til spørgsmål vedrørende beskyttelse af flygtninge. Jeres nye udlændingepakke behandler os som folk der skal tvinges for at arbejde først og fremmest og andre samfundsfordele ville afhænge af det først mål. Jeg ved godt, at et bedre og mere succesfuldt integrationsforløb bør ende med at få mange flygtninge klar til arbejdsmarkedet (I må ikke tro, at jeg er imod en politik der tilskynde flygtninge at arbejde, eftersom jeg ikke kan lide at blive afhængig af den offentlige kasse. Og det har jeg vist, fordi jeg startede i mit første arbejde her i landet som jeg selv søgte allerede i to uger efter min ankomst til Danmark i 2003), men tendensen af denne nye udlændingepolitik viser, at vi faldt i en ny slags slaveri, hvor værtslandet bytter opholdstilladelse og nationalitet mod erhvervserfaring her i landet. Den nye udlændingepakke virker ligesom tvangsarbejde, for at få lov til at blive her i landet. Vi kom ikke til Danmark som en arbejdskraft, men først og fremmest som flygtninge. Og derfor kan vi ikke acceptere, at vi bliver behandlet under nogle love der passer til folk som kom her til landet med primære formål, at arbejde. Jeres bytte udlændinge politik (vi bytter vores styrker mod opholdstilladelse i landet) ligner fuldstændig hvad der skete i løbet af århundreder med slaveri.

 

19.   Had mod had (had skaber had):

Man behøver ikke at være PhD for at forstå, at Jeres udlændingelov indebærer had mod udlændinge. Det er nyt i dansk politik at se og konstatere, at DF politikere kæmpede for at få magten med henblik på at kvæle udlændinge. Jeres politik er inspireret af had, diskrimination, racisme, dominans af andre racer der bor her, overlegenhed kompleks, egoisme, etc. Som konsekvens har udlændinge som I hader, også tabte stolthed over at bo her, stolthed over at hedde nydansker, stolthed over at udgyde sit blod for landet og dø for det. Kort sagt, I har skabt en følelse af had til Danmark i udlændinges hjerte. Det er ikke godt for landets nationale sikkerhed (fordi der er et link mellem Jeres opfattelse af udlændinge og Jeres udlændingepolitik og landets sikkerhed), det er ikke så godt for landets fremtid i en globaliseret verden. På grund af Jeres udlændingepolitik vi mister dag efter dag følelsen af sammenhængskraft til det danske samfund. Jeres udlændingepolitik er fuldstændig en tidsindstillet bombe, som vil briste en dag i fremtiden.

 

20.  Fastholdelse af flygtninge i permanent fattigdom:

Hvis DF politikere stadig har en fungerende bevidsthed, skal I tænke over flygtninges indtægt som I nedsat da I kom til magten i 2001. Hvordan kan I forestille Jer, at en voksen flygtning kan leve med 5000 kr. før skat? Er vi ikke i gang med at skabe en underklasse i Danmark? Er vi ikke i gang med at skabe en marginaliseret kategori i landets befolkning? Hvis flygtninge pga. alarmerende fattigdom ender i kriminalitet, alkoholisme, social afvigelse, selv-fratræden, bandekriminalitet og salg af narko og andre stoffer hvem ville være ansvarlig for det? Er vi ikke i gang med at skabe Mexico i fremtid i Danmark? Kan vi ikke kalde den politik ”Apartheid”? Er vi ikke i gang med at skabe nye Soweto, Chicago, Harlem her i landet? Der eksisterer ikke et supermarked hvor vi flygtninge, køber ind og hvor politikere handler ind. Vi køber ind i samme supermarked. Men kan vi med vores fattige pung spise sundt? Hvordan kan vi undgå og hvordan kan vi forebygge sygdomme relateret til underernæring? Fastholdelsen af flygtninge i permanent fattigdom bliver ikke uden alvorlige sociale konsekvenser for landet i fremtiden. Det duer ikke at føre en tilbageholdende politik på flygtninge.

 

21.  Uvilje udlændingepolitik:

Det er bekymrende, at læse i Jeres udlændingepakke, at man kan få permanent opholdstilladelse i løbet af 4 år. Det er fuldstændigt umuligt. Den nedsættelse fra 7 til 4 år er bare en aprilsnar. Disse betingelser som den nye lov fastsætter, kan ikke blive opfyldt på 4 år, medmindre man er et rumvæsen. Det er kun en zombie der kan have opfylde den nye betingelse for at opnå den dansk permanent opholdstilladelse på 4 år herunder at færdiggøre integrationsperioden på 3 år, at arbejde 2½ år, at arbejde som frivillig på børn-og ungdomsområdet, at bestå medborgerskabsprøven, etc. 3 års integrationsperiode og 2½ års beskæftigelse er uforenelige for at opnå permanent opholdstilladelse efter 4 år lovligt ophold i landet. I mangler politisk realisme hver gang IH forslår og vedtager sådanne love. Hvorfor kan I lide at fælde flygtninge? Denne lov er ikke realistisk. Det er en fornøjelse at skyde en pil i kroppen på en gris, men hvis nogen gør os de samme, så græder vi. Kære DF politikere, hvis I var os og bo i andre fremmed lande, ville I være i stand til at opfylde disse betingelser I beder os om at opfylde?

 

22.  ingen nåde selv for udlændinges børn:

Der er et ordsprog fra mit hjemland der siger, at:” når du jager rotterne i dit hus, skal du ikke have medlidenhed af deres børn eller gravide rotter, alle skal jages og smides ud af huset”. Men med nye lov, der blev vedtaget før jul 2010 i folketinget, skelnes der ikke mellem rotter, der skal ud af huset. De små rotter bliver også ramt fordi flygtninge- familier først  modtager fulde børneydelse  efter to års ophold i Danmark. Det vil afhænge af forældres integration. Respekterer vi stadig FNs konvention om børn rettigheder?

 

23.  love der ligner krigserklæring mod udlændinge- casus belli:

Jeres udlændinge politik er uansvarlige og tager ikke hensyn til globale spørgsmål. Vi lever i en globaliseret verden hvor befolkninger bør leve i harmoni. Men den autoritære afdrift der karakteriserer Jer, fremmer ikke en atmosfære af fred for landet og venskab mellem landets to lunge. Hvilke vidnesbyrd kan vi give over for Danmark med sådanne diskriminerende og undertrykkende love?  Landets udlændinge politik ligner Jim Crows love.

 

24.  strategier for misinformation til at undertrykke flygtninge:

I løbet af dette årti, har det danske folketing og regeringen vedtaget rigtig mange udlændingelove. Men hvis du spørger flygtninge/udlændinge, uddannede og ikke uddannede om det kender halvdelen af disse love, vil svaret være NEJ. Vi lever i et system hvor vi ikke kender love der regulerer os. Myndighederne informerer os ikke. Vi bliver altid overrasket når vi henvender os på et offentligt kontor, og vi får svaret, at vores henvendelse ikke kan imødekommes ifølge den nye lov. Vi ved ikke hvornår loven er blev ændret og hvornår det trådte i kraft. Jeg mener, at det er Jeres opgave at informere os om ændringerne af love. Hvorfor vil I ikke informere os når I har råd til det? Det er bare fordi I vil beholde folk i uvidenhed. Man kan undertrykke de andre hvis det holdes i ignorant. Jeg anbefaler, at flygtninge der bor her i landet får en opdateret brochure der indeholder udlændingelove. Også disse flygtninge som er på vej til Danmark får det. Så kan det vide om lovgivning af landet hvor det vil bo i.

 

25.  Lovgivning med funktionsfejl (malfunction):

En af de betingelser man bør opfylde ved indfødselsretsprøven er:” at opgive dit gamle statsborgerskab”. Der er en funktionsfejl når man analyserer landets nye regler som siger, at i tilfælde hvor en flygtninge begår kriminalitet, bør han/hun udvises i Danmark og sendes tilbage til sit oprindelses- land. Spørgsmålet er: “hvorfor skal man udvises til sit hjemland hvor man har opgivet nationalitet?” Hvordan kan man opgive et land og bagefter blive tvunget til at vende tilbage til dette land? For at færdiggøre denne lovgivning og gøre det mere troværdigt, vil jeg i dette brev påberåbe muligheden for at have dobbelt statsborgerskab. Sidstnævnte er mere rimeligt i disse tilfælde af tvungen hjemsendelse.

 

26.  Forringelse af flygtninges grundlæggende rettigheder eller basale menneskerettigheder:

Det drejer sig om starthjælpsmodtagere der ikke har ret til at rejse til udlandet. Den danske regering mener, at hvis man modtager offentlige ydelser, kan man desværre ikke rejse til udlandet. Hvis man gør det, så bliver man straffet. Det er et klar eksempel på krænkelse af individuelle friheder. Vi er ikke gidsler bare fordi vi er starthjælpemodtagere. Vi er også mennesker der har brug for at rejse til udlandet for at få luftforandring og slappe af. I andre lande eksisterer denne diskriminerende lov ikke. Starthjælpemodtagere er fri at gå rundt i verden hvis de er i stand til at betale for deres rejse. Bliver danskere der er på kontanthjælpe og arbejdsløsheds- dagpenge,  også straffet hvis de rejser mens det lever af offentlige ydelser? Hvorfor kun os? Er Danmark på denne måde stadig et samfund med ligestilling mellem borgerne med forskellige oprindelse?

 

27.  Danmark på Hitlers rute og/eller i Hitlers fodspor

Da Adolf Hitler blev valgt i Tyskland i 1933 kunne ingen politisk analytiker på det tidspunkt gætte, at han ville blive en stor diktator og ville hade jøderne og ønske at udrydde dem. Ved Jeres ankomst i magten i 2001, viste man ikke, at disse nuværende stramninger kunne blive vedtaget i et land som Danmark med et godt ry vedrørende udlændinge. De første love der blev vedtaget var i en god retning og skadede ikke udlændingene. Men med tiden og langsomt, gjorde I Danmark til verdens nummer et i racisme, diskrimination, had-, og apartheid mod udlændinge. I dag ligner den danske udlænding lovgivning den fascistiske ideologi. Lovene der foragter udlændinge, love der har etableret former for menneskelig nedværdigelse, love som har umenneskeliggjort udlændinge.

 

28.  Integrationsministeriet og det medskyldige Udlændingeservice:

I dag er det Integrationsministeriet og Udlændingeservice der implementerer disse undertrykkelses love, som af flygtninge bliver set som instrumenter for vold for at kvæle udlændinge.  Flygtninge mener, at det ikke er mere en stolthed at arbejde ved disse to myndigheder.

 

29.  Je t’ aime moi non plus:

Dansk Folkepartis oligarki har ødelagt forhold medlem os og Danmark. Vi føler det som om vi lever i et land som vi elsker men hvor vi ikke mere er elsket, hvor vi ikke mere er ønsket. I Jeres tale om os, hører man, at vi er til sociale gene, vi er ikke godt for noget, vi spilder landets budget… Der går ikke en uge uden, at I taler dårligt om os. Ved vores ankomst til Danmark gjorde vi en følelsesmæssig investering som er i dag eroderet. Vi har et indtryk om, at få psykosomatiske sygdomme. Vi er træt af at leve i trauma. Regerings koalition blev grundlagt for at gøre vores liv vanskeligt. Beviset er disse mange love vedtaget i dette årti. Det er en tilbageskridts- regering, der gør skam over Danmark; et respektfuldt og respekteret land over hele verden før I tog magt.  Vi flygtninge har været ofre over for Jeres autoritære afdrift.

 

30.  Arving af daværende justitsminister Erik Ninn Hansen og Poul Schlüter:

I øjnene af flere flygtninge, fungerer DF politikere som Erik Ninn Hansen fordi I har løjet over for flygtningene og forklæde vores image blandt danskerne. Jeres administration af udlændingelovene samt styringen af udlændinge i landet er miserable. I ville ende ligesom Poul Schlüter regering endte i januar 1993.

 

31.   Overhængende sammenbrud:

Verdenshistorien fortæller os, at når en regering uretfærdigt gør flygtninges live hårdere og svære, er dette et vigtigt tegn på slutningen af dennes regeringstid. Jeres ende er meget nær, og vil være en meget dramatisk og tragisk ende. Der bliver mange der aldrig vender tilbage til dansk politik på grund af det onde I har gjort for flygtninge i 10 år.

 

32.  Indlæg for børn der er født i dette land:

Ifølge de hård krav der står i den nye udlændingepakke, jeg kan sige, at det bliver væsentlig sværere for os at få de permanent opholdstilladelse og danske statsborgerskab. Der er en stor del af flygtninge der aldrig vil få hverken tidsubegrænset opholdstilladelse eller statsborgerskab. Derfor har jeg tænkt, at forslå Jer at indlede muligheden for territorialprincip (Jus Soli) for vores børn der er blevet født i Danmark. Indtil nu, siger lovgivningen, at børn bør få statsborgerskab på baggrund af hvor -deres forældre statsborgerskab. Det ekstremt voldsomt, at vores børn født i Danmark får faderens statsborgerskab, mens disse børn er helt danske i alle aspekter. De har kun for eksempel afrikansk hudfarve men deres hoved, livsstile, mentalitet, måde at tænke på, at reagere på, at opfører sig, etc.,. er ligesom Jeres hvide danske børn. Hvor længe skal disse børn født i Danmark bære forældrenes kors? Loven om flygtninges børn født i Danmark bør ændret. Det er ondt, at bønnerne får statsborgerskab i et land hvor de aldrig har været, hvor der ikke er nogen der kender dem, hvor folk betragter dem som udlændinge hvis de tager på ferie dertil, hvor folk er fuldstændigt ligeglade med dem, et land hvor de ikke ved ikke hvor ligger-, og hvor måske de aldrig vil tage til.

 

33.  John Locke bør genoplives for at undersive Jer om social kontrakt:

Det er meget vigtigt, at vide hvilken status vi her i landet. Er vi en del af den danske befolkning eller er vi en isoleret gruppe (som romaerne i Europa)? Hvis vi er en del af den danske befolkning, så anbefaler jeg Jer at læse John Lockes politiske vision om social kontrakt. Lykke i samfundet og blandt dets befolkning er den første opgave og en bydende pligt for en regering. Men Jeres nye udlændinge- politik søger ikke flygtninges lykke men søger kun vores ulykke.

 

34.  Medie manipulation:

I har vært så dygtige til at manipulere de danske medier. Der bliver talt dårligt om os hver uge. Og de danske medier har spillet en grotesk rolle ved at skrive, udsende, snakke og-, kommentere mange dårlige ting om os. Gennem 8 år ophold i Danmark, har jeg ikke hørt journalisterne og politikere taler positivt om os. Det ligner en national aftale om at presse os. Igennem denne manipulation, I har ødelagt vores image over for de gode danskere. I prøvede at vise dem, at vi er ugyldige og ubrugelige her i landet. Det er uansvarligt og uærligt at gør det. Danskere er den først lunge i samfundet og vi udlændinge, vi er den anden lunge. Ligesom en menneskekrop har brug for begge lunge for at fungere godt, har det danske samfund også brug for os. Det skal stoppes at vise vælgerne, at vi udlændinge, vi er en byrde for samfundet, vi øger Jeres budgetter, vi gør ingen ting for landet, vi er passive og svære, vi kan ikke lide at arbejde, etc.

 

35.  En refleksion om, at genbosættelses- programmet af disse 500 kvote FN- flygtninge der kommer årlig til Danmark bør sættes i bero:

Danmark er et af disse 10 vestlige lande der modtager FN-kvote flygtninge. Men med den nye medalje af Danmark som et land med den strammeste udlændinge- politik, er tiden kommet til at tænke på den aftale landet har underskrevet sammen med FN’s flygtninge Kommission. Aftalen bør revideres. Der giver ingen mening, at bringe folk til dette land der allerede torturer gennem sit lovgivning flere tusinde flygtninge der bor her. Der er ingen grund til at lyve over for disse fattige flygtninge om, at I vil få det godt hvis de kommer til Danmark. Vi som har boet her i mange år, vi sidder på bålet, hvorfor bringer andre ofre? Med Jeres udlændingepolitik, er Danmark ikke længere en bedre destination for disse mennesker der har brug for at restituere sig og genopbygge deres liv, ødelagt af krigen.  Fordi Danmark allerede er et totalitært regime med hensyn til udlændinge- politikken. Det giver ingen mening, at hente flygtninge i hele verden for at bringe dem til Danmark under den nuværende regeringstid, hvor der er en atmosfære af fjendskab, foragt, ligegyldighed, uretfærdighed-, og frygt, som vi lever i her i landet.

 

36.  taknemmelighed og tak:

Jeg kan desværre ikke afslutte uden at takke den danske befolkning mange gange, den danske regering for at havde hentet mig til Danmark og dermed reddet mit liv. Jeg er så taknemmelig for det fordele og goder jeg fik fra landets velfærds- system.  Millioner af tak for den gratis adgang til hospital og lægebehandling og-, mange tak for gratis videregående uddannelse. Må Gud velsigne Danmark og dets respekterede og respektfulde befolkning.

 

Med venlig hilsen

 

Kalimira Mzee Murhu

2200 københavn N.

 

 

Kopi til

-          Lars Løkke Rasmussen- Statsminister,

-          Birthe Rønn Hornbech- Integrationsminister,

-          Thor Pedersen, nuværende Folketings formand,

-          Helle Thorning-Schmidt, Socialdemokraternes formand;

-          Villy Søvndal, Socialistisk Folkepartis formand;

-          Lars Barfoed, Konservative Folkepartis formand,

-          Naser Khader, Konservative Folkepartis Integrationsordfører,

-          Klaus Frandsen, Radikale Venstres Landsformand,

-          Margrethe Vestager, MF for Radikale Venstre,

-          Johanne Schmidt-Nielsen, MF for Enhedslistens,

-          Anders Samuelsen, Liberal Alliances formand;

-          Bjarne Hartung Kirkegaard, Kristendemokraternes formand,

-          Per Ørum Jørgensen, MF- Kristendemokraternes,

-          Mogens Lykketoft, (Socialdemokraterne), medlemmer af Præsidiet,

-          Søren Espersen (Dansk Folkeparti), medlemmer af Præsidiet,

-          Holger K. Nielsen (Socialistisk Folkeparti), medlemmer af Præsidiet,

-           Helge Adam Møller (Det Konservative Folkeparti) medlemmer af Præsidiet,

-          Dansk institut for menneskerettigheder,

-          Sos Racisme Danmark,

-          Amnesty international Danmark,

-          Danske Røde Kors General Sekreter,

-          Arne Hansen,

-          Præt Leif Brok Hansen,

-          Henrik Dam Kristensen, Socialdemokraterne udlændinge- og integrationsordfører,

-          Martin Ågerup, Direktør for tænketank Cepos,

-          Karsten Lauritzen- Venstres integrationsordfører,

-          Peter Christensen- Venstres politisk ordfører,

-          Henrik Sass Larsen- Sociodemokraternes politisk ordfører,

………

 

Efterskrift af Arne h.

Ovenstående mail fra Julka Murhula <juliam06@  gmail.com>  rundsendes d. 25.02.11 til samtlige mine mailadresser, som dette i et folketingsvalgår må vedrøre

Forfatterens bopæl er her anonymiseret af mig.

 

Kan også læses på

http://avisen.dk/blogs/arnehansen/aabent-brev-til-dansk-folkeparti-hovedbestyrelsen-fra_29224.aspx

eller http://avisen.dk/blogs/arnehansen

hvor det er muligt at skrive kommentarer.

Og vil blive lagt på http://da-dk.facebook.com/arne.n.hansen

 

 

25.02.11 kl. 18:59 fra Julien Kalimira Mzee Murhula

 

Kære Arne,

 

 

jeg sender til din orientering supplerende materiale som vil vise, at jeg fik et succesfuld integrationsforløb i DK. Jeg blev udvalgt af integrationsministeriet i oktober 2010 for at deltage i et seminar om udlændinges integration i Europa. Danmark har vurderet, at jeg havde en spændende og relevant integrationshistorie som landet kunne sælge på Europæiske niveau. Og derfor blev jeg udvalget for at snakke om mit succesfuld integrations forløb i Danmark.

 

jeg var hovedtaler i seminar, jeg var den eneste udlænding som skulle høres af repræsentanter af 22 EU-lande samt EU Integration og Migrations kommissær og hendes staff.

 

Hvordan jeg kunne være udvalget for at snakke om min vel lykkes integration og bagefter får afslag på permanent opholdstilladelse? Vil du tage igen din tid for at læse dokumenterne jeg sender? Det vil også hjælpe os i vores kæmpe mod racisme, diskrimination og uretfærdighed her i Danmark.

 

Samtidig sender jeg dig mit CV som kan viser dig alle oplysninger vedr. min integration, baggrund, beskæftigelse, osv.

 

Vi skrives ved.

--
Best regards/ Med venlig hilsen

Julien Kalimira Mzee Murhula

(bilag der til fulde dokumenterer hvad Murhula skriver ovenfor vil følge senere)

 

Hør her også interview med Julien Murhula d. 26. februar 2011 på http://www.arnehansen.net/dialog/flygtninge/110226JulienMurhulaIntegration64.htm

 

Tilbage til forsiden