D. 8.03.11 fra Julka Murhula <juliam06@ gmail.com>

 

Kære Statsminister,

Fyringen af Integrationsminister samt regeringsrokade vil ikke hjælpe Jeres kriseramte regering.

Det sårer mig at se, at I ikke har læst tidens tegn i god tid. Det sårer mig, at konstatere, at Integrationsminister er ofret mens hun førte politik dikteret af Jeres regering og folketingsflertal. Jeg tror, at det er hele regeringen som bør gå af nu og ikke i morgen.

 Integrationsminister førte udlændinge-politik og udlændinge-love vedtaget af et folketing domineret af en blok af politikere med had mod udlændinge. For at være fair og logisk, det er hel den VKO politisk blok der skulle fratræde sammen med hende.  Birthes fiasko i Integrationsministeriet er et fælles ansvar af hel regering.

Problemet er ikke heller ikke hedder Birthe Rønn Hornbech, fordi hun er en simpel minister, som udfører de beslutninger, der træffes af regeringen og parlamentet.  Problemet kan kaldes VKO farlig udlændinge-politik nogensinde i Danmark og Europa. Fyringen af Integrationsminister er en utæthed i front og et træ som skjuler skoven. Det virkelige og store problem er besluttende organ-, afgørelses instans, - Beslutningstagere (decision-making institutions) og ikke den forekomst af gennemførelsen af beslutningen. Problemet ligger ikke i Integrationsministeriet som fungerer som en implementerings instans. Birthe implementerer diskriminerende love der e vedtaget i folketinget. Det betyder, at den skyldige person ikke er hende men vores folketing. Hun er bare ”a victim”. (Sådan virker politik som jeg kan bedste lide selv om politikkens retning i Danmark afskrækker os)

Jeres regerings har netop begået de samme forbrydelser som dem, der blev begået af Poul Schlüters regerings i 1993. Integrationsminister har lige gjort det samme fejl, fremmedhad, diskrimination, racisme, krænkelse af menneskerettigheder som Poul Schlüter davarærende justitsminister Erik Ninn Hansen.

I skal være opmærksomme på at marginalisere flygtninge. Dette område er en meget følsom og glat bane. Man bør kører forsigtigt på denne glidebane. Palæstinensiske statsløses sager er en vand dråbe der kommer fra overløb flasken.  Vi er tusindvis af flygtninge, der skriger på retfærdighed efter at havde kommet i klemme under Jeres udlændinge-love.  Jeg kan kun opfordre hele regeringen at træde tilbage og udskrive folketingets valget.

Vedrørende den nu udpeget Integrationsminister, vil jeg bruger den fransk ordsprog: ”Déshabiller Saint-Pierre pour habiller Saint-Paul” giver ingen mening, ville sige en fransk mand. Hans fortid er mørk med hensyn til flygtninge og giver ingen garanti, at der vil blive ført en fair og retfærdig udlændinge politik. Wait and See skulle sige en britisk.

 

 

--
Best regards/ Med venlig hilsen

Julien Kalimira Mzee Murhula
Bachelor in Development Studies
Master in Public Administration
Stengade
2200 København N
Copenhagen- Denmark

 

 

Tilbage til forsiden