Modtaget d. 10.05.12 fra Bedsteforældre for Asyl <kontakt@ bedsteforaeldreforasyl.dk>

Walk Out of the Camps den 13. maj

TH_annoncer_modkraft-fb

Vi vil have dig med, når vi går ud af lejrene – vi inviterer dig til Walk Out of the Camps:

Den 13. maj går vi ud af vores huse, lejligheder og asyllejre for at samles i vores gader og på vores pladser!

Den 13. maj vil vi kræve at regeringen holder hvad de har lovet: At asylansøgere skal have retten til at leve og arbejde uden for asyllejrene!

Regeringen har sagt nogle – vi kræver, det gælder alle!

Vi ved alle, at konkrete forandringer i retning af et retfærdigt og humant asylsystem er nødvendige. Derfor vil vil sikre, at asylansøgeres stemmer bliver hørt, og at vores krav tages i betragtning. Retten til at leve og arbejde udenfor lejrene er et vigtigt skridt i den rigtige retning. Men vi har brug for din støtte for at sikre, at denne ret kommer til at omfatte alle!

Vores Walk Out of the Camps bliver en stor og fredelig manifestation med deltagere, der kommer fra seks forskellige danske asyllejre, såvel som mange folk fra København og andetsteds. Vi må tale med mange stemmer for at blive hørt – og vi har også brug for din stemme.

Vi skal passe på hinanden og huske, at nogle af os er i en udsatte og juridisk skrøbelige situationer. Vi holder stemningen seriøs, rolig og venlig.

Dagen er opdelt i 3 dele. Alle er velkomne til at støde til når som helst og hvor som helst på dagen.                                         outofcamp_trip_21-1024x829

Vandringen (9—14)

Vandringen begynder ved asyllejren Kongelunden på Amager, omkring 16 km fra Købenavn. Vi vil helt bogstaveligt gå ud af lejrene og ind i byen. Vandringen er historisk set en kraftfuld politisk udtryksform. Vi opfordrer alle til at deltage, og vi medbringer masser af vand og proviant til turen. Man kan støde til på ruten, hvor man vil, efterhånden som vi nærmer os København. Se hele ruten på facebook eller på hjemmesiden.

Mødet (14—16)

Mødet finder sted på Rådhuspladsen, hvor vi byder velkommen til dem, der har gået fra Kongelunden. Der vil være taler og debat, såvel som live musik og performances. Asylansøgere og andre eksperter i det danske asylsystem vil diskutere forholdene i lejrene og stille kritiske spørgsmålstegn ved den måde, systemet fungerer på. Når vi har optaget pladsen i to timer, går vi fredeligt gennem byen. På turen aflægger vi et symbolske visit ved Christiansborg og Flygtningenævnet. Vi runder af ved at samles rundt om Søen, dagens sidste samlingspunkt.

Rundt om Søen (17—18)

Dagens sidste del foregår rundt om Peblinge Sø. Vi vil forme en stor kæde af mennesker omkring søen for kollektivt at manifestere vores solidatitet, bevidsthed og forståelse af den presserende nødvendighed af et mere retfærdigt og humant asylsystem.

Vi har brug for din støtte på denne vigtige dag, og vi har brug for at du sammen med os fuldt ud tager skridtet i den rigtige retning. Mobilisér folk omkring dig og spred ordet: Nej til isolerede lejre! Nej til en nation af isolation!

Kampagnen slutter ikke her. Slut dig til os i trampolinhuset eller på nettet:

www.outofthecamps.dk
www.facebook.com/outofthecamps
www.facebook.com - Walk Out of the Camps May 13
www.trampolinehouse.dk

Vi har arrangeret busser fra asyllejrene til København og tilbage igen.

Busserne afgår fra lejrene:

Sandholm 10.00
Kongelunden 11.15
Auderød 10.30
Sigerslev 10.30
Avnstrup 10.30
Vipperød 10.30

Busserne kører tilbage til asyllejrene fra Forum Station kl. 19.00.

 

Print hellere den originale doc-fil fra  http://www.arnehansen.net/1205010WalkOutoftheCampsden13-1.doc

 


 

 

 

Tilbage til forsiden