Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Kursus i - HVAD ER MIN RET OG HVD ER MIN PLIGT - begynder lørdag d. 20 august kl 10-13 (24. juli 2005)

På baggrund af at mange nyfrederikshavneres har udtrykt behov for at få mere at vide om deres rettigheder og pligter i forhold til myndighederne, så har Frederikshavn Multietniske Forening nu arrangeret kurset "hvad er min ret og hvad er min pligt" Kurset vil løbe over 3 lørdage. Det drejer sig om datoerne

lørdag d. 20. august 2005 fra kl. 10-13

lørdag d. 27. august kl. 10-13

og lørdag d. 10. september kl. 10-13

Kurset finder sted i Th. Bergsgade 6 (vest for Fona)

Alle er velkomne og kurset er gratis.

Kursusleder er den erfarne socialrådgiver Charlotte Humphries fra Aalborg kommunes integrationsafdeling. På den første kursuslørdag d. 20. august bliver der rig lejlighed til at man kommer med sine egne konkrete spørgsmål samt ønsker til kursets indhold de næste 2 kursus-lørdage.

Men alle er velkomne til allerede nu at emaile spørgsmål og forslag til emner til post@arnehansen.net som så videreformidler, så Charlotte Humphries så kan inddrage emnerne allerede fra den første lørdag.

Kurset vil også dreje sig om at lære hvordan man selv kan prøve at skaffe sig pålidelige oplysninger bl.a. på internettet. Så Frederikshavn Multietniske Forening håber på at man d. 20 august kan byde kursisterne velkomne i nye velegnede lokaler i Th Bergsgade 6 hvor de computere, som nu et år har været opmagasineret efter nedrivningen af de gamle lokaler igen vil være koblet på internettet. Men lykkes det ikke vil man skaffe andre lokaler de 3 lørdage Og stedet vil sammen med tidspunkter blive annonceret på www.fmef.dk

Skriv straks de 3 datoer lørdage d. 20 og 27. august og d. 10. september i kalenderen. Og husk at fortælle datoerne til alle der kan være interesseret i kurset "hvad er min ret og hvad er min pligt".

Der er noget at glæde sig til lyder det fra Frederikshavn Multietniske Forening.

Arne Hansen og andre rådgivere i Frederikshavn Multietniske Forening håber at især de mange der igennem tidens løb har søgt rådgivning vil benytte denne enestående lejlighed til at få ordentlig besked på hvad de går og tumler med.

Allerede søndag d. 14. august kl. 18 bør alle interesserede høre et interview med kursuslederen Charlotte Humphries i Frederikshavn Lokalradio på frekvenserne:
Frederikshavn: 106,6 MHz (fælleantenne: 94,9)
Sæby: 106,6 (fællesantenne: 91,5)
Skagen fællesantenne 88,2 MHz.
Det øvrige Vendsyssel (mestendels) på 103,5 MHz

Desuden kan Charlotte Humphries-udsendelsen til enhver tid høres på internettet under
www.arnehansen.net/dialog/050811Charlottehumphriesintrotilkursus64kbps.htm

Klik HER for lyd:
[pix] FB Indtalt d. 22.07.05 af Arne Hansen, sekretær i Frederikshavn Multietniske Forening (3:22)


Man kan også læse artikel om den nyligt indgåede integrationsaftale mellem regeringspartierne , DF og Socialdemokraterne af bl.a Charlotte Humphries på www.arnehansen.net/050713CHumphries.svagesteryger..ud.htm