Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Modtager af Frederikshavn Integrationsråds integrationspris for 2005 fortæller om sin glæde ved integrationsarbejde og inviterer til deltagelse i et nyt projekt sammen med Frh. Multietniske Forening.( d. 26. februar 2006)

I Frederikshavn Multietniske Forenings nye lokaler i Th Bergsgade 6 får Lisa Sørensen på fredag d. 3. marts 2006 tildelt Integrationsrådets integrationspris.

I udsendelsen her fortæller Lisa Sørensen om sine forudsætninger for integrationsarbejde, om hvad hun har lavet og hvad der har inspireret hende - også til at fortsætte.

Frederikshavn Multietniske Forening har nemlig med Lisa Sørensen som projektleder og med Sajo Bralic som projektassistent næsten fået grønt lys for et inkluderingsprojekt : Løft livskvaliteten for minoritetskvinder og -unge og bliv integreret i det danske samfund og arbejdsmarked. Lisa Sørensen fortæller om inklusionsprojektet som begynder 1. april og opfordrer allerede nu interesserede til at melde sig på tlf 61713311 eller via post_lisa@hotmail.com

Klik HER for lyd:
[pix] FB Interview d. 23. februar 2006 med lærer Lisa Sørensen, som skal fejres d. 3. marts kl 19 i FMFs lokaler i TH. Bergsgade 6, Frederikshavn, hvor alle er velkomne. (28:54)

Her gengives Integrationsrådets annonce om prisfesten i Lokalavisen d. 22. marts på side 53:

INTEGRATIONSPRIS 2005
Integrationsrådet uddeler sin årlige integrationspris ved et offentligt arrangement i Multietnisk Forenings lokaler, Ths Bergsgade 6, Frederikshavn fredag den 3. marts kl. 19.00.
Modtager af prisen er lærer og idrætsentusiast Lisa Sørensen, Frederikshavn.

Arrangementet indledes med en velkomsttale ved Jytte Schaltz, medlem af Integrationsrådet (og af byrådet og Sammenlægningsudvalget for SD)
- og uddeling af integrationsprisen foretages af Paul Rode Andersen, medlem af Integrationsrådet (og af byrådet og sammenlægningsudvalget for SF).
Aftenen krydres med sang og musik ved Vanggaard & From, og der vil blive serveret lidt godt til ganen. Alle er velkomne til at deltage i denne festlige aften.
Integrationsrådet.


Samtidigt glæder Frederikshavn Multietniske Forening sig til at kunne åbne sine døre for alle frederikshavnere i Ny Frederikshavn for sammen at fejre FMFs tidligere og kommende samarbejdspartner Lisa Sørensen i FMFs nye foreningslokaler i Th Bergsgade 6 , som er beliggende lige bag Fona og med bilindkørsel fra Tordenskjoldsgade (overfor Nordjyske).

Information om prisfesten ligger også på www.arnehansen.net/060224lisasintegrationsprisfest.htm

Og af speciel interesse er en printvenlig udgave af invitationen til festen for Lisa og om hendes projekt som ligger på adressen www.arnehansen.net/060224integrationsprisfestforlisasoerensen.doc , som man opfordrer intereserede til straks at printe ud i stor stil og bruge som løbeseddel til familie, venner og bekendte - samt som opslag hvor der kommer mange potentielt interesserede.

Forslagsstillerens motivering for at tildele Lisa Sørensen integrationsprisen kan læses på www.arnehansen.net/051107forslaglisashaintegrationspris.htm

Og det er altså på fredag d. 3. marts kl 19 der er fest for Lisa. Husk lige at tage hele familien og jeres venner med.