Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Hun kom som teenager til Danmark, som flygtning. Nu prøver hun selv at hjælpe flygtninge klemt af Danmarks barske politik overfor asylsøgere ( Sendes i FLR-Dialog d. 15. januar 2008)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Hør interview d. 13. januar 2008 med den unge allestedsnærværende flygtningevenneaktivist Amila Jasarevic, som fortæller levende om situationen og når næsten hele vejen rundt. (54:25)


Fotos:
Klik HER for billede: [pix] FB Amila Jasarevic

Klik HER for billede: [pix] FB Amila (i midten) med banner: 90.000 danskere kræver asyl til alle 800 afviste asylsøgere.

Amilia har 2 blogs: http://amilabosnae.blogspot.com
og http://avisen.dk/blogs/Amila/default.aspx

og Amilas email er amila.jasarevic@gmail.com

Links til nogle af de flygtningegrupper som Amila nævner i interviewet:

Borgere for et Anstændigt Danmark/Brandbjergnetværket.

Bedsteforældre For Asyl

Amnesti Nu!

Dansk Folkeempati

Støttekredsen For Flygtninge i Fare

Komiteen Flygtninge under Jorden

Dansk Flygtningehjælp

Man kan finde flere links under www.arnehansen.net/index6.htm#2 (Hjemmeside for flygtninge og positiv fred) Mangler der nogle modtages gerne links hertil?

Nogle af ovennævnte flygtningegruppers og andres aktiviteter kan man studere på http://secureid.org:8100/Lists/asyl/List.html

Amila anbefalede også at tilmelde sig emailbaserede nyhedstjenester specialiceret på flygtningeemner En sådan kan man tilnelde sig på post@arnehansen.net. Kunsten er så at opøve evnen til at vælge ud fra overskrifterne hvilke emails man vil åbne. Man må ikke føle sig forpligtet til at læse alle, så kører man nemt træt. man kan framelde sig hvis det viser ikke at have interesse. Man kan også selv sende email til rundsending.

Alle de rundsendte emails fra flygtningelisten lander permanenet på http://secureid.org:8100/Lists/asyl/List.html Så man kan her til enhver tid studere hvad der bliver rundsendt via flygtningelisten fra post@arnehansen.net.
Nogle af de modtagne emails med vedhæftede filer bliver også lagt på www.arnehansen.net/ under 2.b. Flygtningepolitik generelt i Danmark www.arnehansen.net/index2.htm#2
- eller under 2.e. Aktuelle initiativer for human flygtninge og asylpolitik altså indbydelse til aktiviteter på flygtninge/asylområdet af enhver art.
Nogle af de rundsendte emails har links til intervews som så stadig ligger på www.arnehansen.net/dialog/flygtninge/ på radioprogrammet Dialogs hjememside (Dialog er del af Frederikshavn Lokalradio)

Der findes en tilsvarende mailliste til integrationsemner med samme emailadresse, post@arnehansen.net som man også er velkomne til at tilmelde sig.
Og tilsvarende lander de rundsendte emails herfra permanent på secureid.org:8100/Lists/Integration/List.html til frit studie og afbenyttelse med gode hensigter.
Med venlig hilsen Arne Hansen