Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Hør FN-konventionsflygtning fortælle om hvordan han nu oplever det danske integrations- eller måske snarere assimilationssystem, som tidligere brugte ham som mønsterintegreret til at reklamere for det danske system i udlandet? ( Sendes i FLR-Dialog d. 1. marts 2011)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Interview d. 26. februar 2011 med Cand Scient. Admin.Julien Murhala fra Congo, som bl.a har arbejdet ved Den internationale straffedomstol,Integrationsministeriet og Rigspolitiet. (42:34)
INTEGRATIONSPOLITIKKEN UNDER LUP.
Hør FN-konventionsflygtning fortælle om, hvordan han nu oplever det danske integrationssystem, som tidligere brugte ham som mønsterintegreret til at reklamere for det danske system i udlandet? Og hvad der fik ham til at skrive et åbent brev på 13 sider med 36 kritikpunkter til Dansk Folkepartis folketingsgruppe som de hovedansvarlige?

VKO-POLITIKKEN OPLEVET AF FLYGTNINGEN EFTER 8 ÅR
Interview med Cand Scient. Admin.Julien Murhula fra Congo, som bl.a har arbejdet ved Den internationale straffedomstol, Integrationsministeriet og Rigspolitiet. Men som nyligt har fået afslag på permanent opholdstilladelse efter det nye pointssystem fra foråret 2010.

Klik HER for lyd:
[pix] FB - og her fortæller Julien også om hvilket syn han har på de 2 store oppositionspartier i Folketingent? Og også det kommende valg til Folketinget inddrages. (35:42)
MEN VIL OPPOSITIONEN GØRE EN FORSKEL?
Næppe hvis S-SF får lov at videreføre den nuværende kurs, mener mønsterflygtningen fra Congo. Men hvad kan flygtninge og indvandrere selv gøre på trods af at mange nye har fået frataget muligheden for at stemme til det kommende folketingsvalg?


Julien Murhulas åbne brev til Dansk Folkeparti med 36 kritiske kommentarer til dansk integrationspolik kan læses HER
De 13 sider med de 36 begrundede klagepunkter er skrevet efter at Julien - på trods af udpegningen til at være mønsterintegreret og endog udvalgt som den eneste og sendt til udlandet for at reklamere for det danske integrationssystem - alligevel fik afslag på sin ansøgning om permannet ophold, som foregik efter det nye pointssytem vedtaget af folketingets VKO-blok i foråret 2010

Interesserede er velkomne til at kontakte Lulien Murhula via mailadressen juliam06@gmail.com

Mht de regler der gælder i integrationslovgivningen, så kan det meste findes på Integrationsministeriets hjemmeside: www.nyidanmark.dk/

Mht det snarlige folketingsvalg så findes informationer på Folketingets hjemmeside: www.ft.dk