Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Om uddannelsen til sexolog og parterapeut. Det er Yazmin Fox som har 20 års erfaring som vil introducere de uddannelser som hun nu selv står i spidsen for og samtidig give praktiske oplysninger om til evt interesserede i uddannelsen.... ( Sendes i FLR-Dialog d. 31. maj 2011)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Interview d. 9. maj 2011 med leder af Sexologiskolen, Yazmin Fox, som også giver sin opfattelse af hvad god sex er og diskuterer dilemmaer her og i parforhold. (97:12)


I Dialog skal vi nu høre om uddannelsen til sexolog og parterapeut. Det er Yazmin Fox, som vil introducere de uddannelser som hun selv står i spidsen for og som hun også vil give nogle praktiske oplysninger om. Desuden vil Sexologen og parterapeuten også fortælle om godt sexliv og herunder om erotisk tantra. I interviewet får Yazmin også lejlighed til at redegøre for og diskutere en del af de udfordringer og dilemmaer som hendes fagområder også indeholder og som hendes elever igennem uddannelsen må lære at håndtere til brug i deres senere terapeutiske arbejde til gavn og glæde for såvel par som singler.

Klik HER for billede: [pix] FB Leder af Sexologiskolen Yazmin Fox (foto)

Det er Else Marie Berner, Sæby som opfordrede til at interviewe Yazmin Fox, hos hvem hun er den første sexologistuderende fra Vendsyssel. Og Else Marie Berner er lige begyndt på parterapeutuddannelsen hos Yazmin Fox og vil senere her i Frederikshavn Lokalradios program Dialog fortælle om uddannelsen.

Interesserede kan finde flere oplysninger om uddannelsen til hhv. sexolog og parterapeut på Sexologiskolens hjemmeside www.sexologiskolen.dk

Bla. kan man læse at, der er start for parterapeutuddannelsen fredag d. 26. august i København, og at parterapeutuddannelsen er 2 årig. Og så er der start på sexologuddannelsen i Århus den 14. oktober 2011.

Om uddannelsen står bl.a: "SEXOLOGISKOLEN danner rammen om to uddannelser, Sexolog og Parterapeut. Uddannelserne er begge banebrydende, idet de inkluderer både moderne videnskab og traditionel visdom indenfor sexologi - med fokus på det hele menneske. Til daglig modtager Yazmin klienter på klinikken, både til individuel- og parterapi. Mange af lærerne på Sexologiskolen, holder også foredrag på skolen, udenfor undervisningen, hvor der er åbent for alle." Velkommen

Man kan også finde ansøgningsskemaer til begge uddannelser og meget andet på Sexologiskolens hjemmeside"...

Mail til Sexologiskolen: info@sexologiskolen.dk

Sidste fra Yazmin: Husk vi har bl.a. intro tirsdag d. 7. juni kl. 19.00 på Strandvejen 96, 2. sal. 8000 Århus C. - og interesserede kan altså holde sig opdateret på www.sexologiskolen.dk