Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Frivillig tæt på afviste asylsøgere fortæller om baggrunden for iranernes seneste sultestrejke ( Sendes i FLR-Dialog d. 17. juli 2012)

Klik HER for lyd:
[pix] FB Interview d. 21. juni 2012 med Said Parvin fra Asylre. (20:16), som også kommenterer Jyllandspostens omtale af ham som de sultestrejkendes "bagmand".

Klik HER for lyd:
[pix] FB Og her kommenterer Said Parvin fra Asylret Jyllandspostens omtale af ham som de sultestrejkendes "bagmand". (13:28)

Hør også gerne 2 andre nylige indslag med især asylsøgeres vidnesbyrd om hvordan det er at være asylsøgere og ikke mindst at være blandt de afviste og deres bekymringer for om regeringspartierne nu virkelig har forstået deres håbløse situation:

fra Trampolinhusets event med fremlæggelse af personlige vidnesbyrd om det danske asylsystem fra asylansøgere fra Center Auderød og fra Center Sandholm. De snakker engelsk som bliver oversat..

fra Bedsteforældre for Asyls møde hvor Mahabat Merza fra Irak og Asif fra Afghanistan tager ordet om hvorfor de måtte flygte og om modtagelsen i danmark - efterfulgt af debat med politiker.