ARKIV:  16. june 2012

Interview den 16. juni 2013 med Bo Richardt, Frants Villadsen, Anna Sørensen og Doris Kruchenberg alle fra Fredsministerium.dk.


Folkemødet på Bornholm i juni 2012: Vi hører om fredsteltholdernes interessante og sjove oplevelser på den politiske markedsplads - bl.a om bornholmernes krige og besættelse. (sendt i FLR-DIALOG 22. februar 2013)

HØR: Interview den 16. juni 2013 med Bo Richardt, Frants Villadsen, Anna Sørensen og Doris Kruchenberg alle fra Fredsministerium.dk.



I organisationen Fredsministerium.dk inviterer vi alle til at melde sig til at deltage i Fredsteltet og Folkemødet på Bornholm d. 13-16. juni 2012. Alle er velkomne til at kontakte Frants Villadsen på danmarkforfred@live.dk for yderligere oplysninger. det gælder også andre organisationer, som måske er interesseret i at samarbejde om fælles events eller gerne vil have freds- og ikkevolds-aspekter med i de paneldebatter mv. der i øjeblikket nok er under planlægning?

Hør gerne alle de andre Dialog-radioudsendelser fra Folkemødet i 2012. Under www.arnehansen.net/dialog søger man blot på "folkemøde".

Yderligere links til information modtages gerne ligesom evt. rettelserog tilføjelser til post@arnehansen.net
RSS