Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Dansk Folkepartis formand i Frederikshavn om det gode valgresultat(i Frederikshavn Lokalradio på 106,6 og 103,5 MHz d.16. februar 2005 og igen d. 20/2 kl 18 )

Steen Jørgensen peger på Dansk Folkepartis stramme udlændingepolitik, og retspolitik samt den sociale ældrepolitik med ældrechecken, som hovedårsager til Dansk Folkepartis fremgang ved Folketingsvalget d. 8. februar 2005.

En fremgang med 1,7 % af Frederikshavnkredsens vælgere til ialt 15,2 % mod en fremgang på 1,3 % til 13,2 % på landsplan.Den relative store fremgang i Frederiksahvnkrdsen kunne bl.a skyldes en god partiforening og mange læserbreve. Fremgangen i Frederikshavn

At Dansk Folkeparti kun fik 5% på Frederikshavn Gymnasium og HF var blot hvad man var vant til. Til gengæld fik Dansk Folkeparti flere unge stemmer på Handelsskolen og tekniskskole.

Steen Jørensen så da også lyst på fremtiden for Dansk Folkeparti - også til efterårets kommunalvalg, Her håbede Steen Jørgensen på at komme i byrådet for at holde øje med, at kommunen også brugte de penge på sociale formål som Dansk Folkeparti kunne få skabt plads til igennem arbejdet i Folketinget.

Yderligere information om Dansk Folkeparti på www.danskfolkeparti.dk - og lokalt under "DF-lokalt"

Klik HER for lyd:
[pix] FB Interview med folketingskandidat for Dansk Folkeparti i Sæbykredsen, Steen Jørgensen d. 14. februar 2005.(43:28)